1.7.2011 | Serbia

Družba Nelt implementirala poslovno programsko opremo SAP

Družba S&T Srbija je bila izbrana za implementacijo poslovne programske opreme SAP v največje srbsko podjetje za distribucijo živil in vsakdanjih izdelkov Nelt Co. Nelt je odločitev o implementaciji rešitev SAP sprejel z namenom uresničitve svoje poslovne strategije o širitvi poslovne dejavnosti z novimi partnerji, tako na obstoječih kot tudi novih trgih. Strateška naložba je bila v uresničitev zaupana strokovnjakom skupine S&T, predvsem podružnice S&T Srbija.
Ta pogodba predstavlja enega največjih SAP-projektov v Srbiji v zadnjih nekaj letih, saj bo implementirana rešitev obsegala celotno področje poslovnih dejavnosti družbe Nelt. V omenjeni družbi vidijo novo rešitev kot globalno orodje za izboljšanje poslovnih procesov in dvig kakovosti storitev. Nelt bo z novo poslovno platformo dosegal najvišje standarde v svoji izjemno konkurenčni gospodarski panogi ter dolgoročno ohranil svoj vodilni tržni položaj.

»Stalen razvoj in širitev naših aktivnosti z novimi partnerji na obstoječih in novih trgih (Afrika) sta ustvarila potrebo po nadgradnji našega IT-sistema. Iskali smo rešitev, ki bo kar najbolje podprla našo prihodnjo rast poslovanja ter obenem še izboljšala naše poslovne in podporne procese. Po temeljiti analizi smo izbrali poslovne rešitve družbe SAP, ki je vodilni svetovni proizvajalec rešitev na področju trgovine, saj z njimi v celoti uresničujemo najvišje standarde in poslovne zahteve. Pri implementaciji rešitve smo izbrali za partnerja podjetje S&T Srbija, saj premore obilo znanja in izkušenj za realizacijo tako zahtevnega in za Nelt izjemno pomembnega projekta,« je izbor rešitve SAP ter implementatorja S&T komentiral generalni direktor družbe Nelt Miloš Jelić.

Uspešno partnerstvo
Poslovna programska oprema SAP družbi nudi visoko učinkovitost in prilagodljivost, saj ponuja celovite in natančne informacije o strankah prodajalcem ter skrbi za hiter in učinkovit prenos ter izmenjavo podatkov in komunikacijo med poslovnimi enotami. To bo, med drugim, omogočilo natančno opredelitev in spremljanje vseh stroškov poslovanja in s tem olajšalo izvedbo procesa zniževanja stroškov ter poskrbelo za lažje sprejemanje pravilnih odločitev posameznih odločevalcev.

»V S&T Srbija cenimo zaupanje družbe Nelt za izvedbo tega pomembnega projekta. To bo hkrati velik izziv za nas, saj združuje globoko razumevanje potreb kupca, naše strokovno znanje ter znanja in izkušnje s področja trgovine in logistike. V prid nam govorijo bogate izkušnje pri izvajanju kompleksnih in velikih projektov implementacije sistemov ERP. Prepričani smo, da bomo družbi Nelt ustvarili inovativne poslovne rešitve, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah in standardih, ki ji bodo omogočili varno in enostavno rast poslovanja,« je povedal direktor S&T Srbija Predrag Vraneš.

Skupina S&T premore široko paleto industrijskih znanj, dobrih praks in strokovnih sodelavcev s področja poslovne programske opreme SAP. Slednje je tudi eden ključnih razlogov, zakaj se je družba Nelt odločila za omenjenega implementatorja.


Kontakt
Teja Breznik Alfirev

Odnosi z javnostmi
Leskoškova cesta 6
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.: +386 1 5855 200
Fax: +386 1 5855 201

E-Mail


Pridružite se nam!