28.9.2009 | Slovenia

S&T Slovenija prejel nagrado Cisco Customer Satisfaction Excellence Award

Podjetje S&T Slovenija je doseglo najvišjo raven zadovoljstva strank pri izvedbi kompleksnih rešitev na področju omrežnih rešitev, za kar mu je podjetje Cisco podelilo nagrado »Cisco Customer Satisfaction Excellence Award«. S tem je S&T Slovenija dobil ponovno potrditev za svoje strokovno delo in utrdil svoje zlato partnerstvo s podjetjem Cisco.

Podjetje Cisco neprestano meri raven zadovoljstva strank , ki ga dosegajo njegovi Zlati, Srebrni in Premier partnerji. Merjenje temelji na zastavljenih regionalnih ciljih, preverjajo pa tudi pred- in poprodajno podporo svojih partnerjev v obdobju 12 mesecev. Partnerji, ki dosežejo najvišjo stopnjo zadovoljstva strank, si pridobijo t.i. Customer Satisfaction Excellence Gold Star in lahko uporabljajo napredni iskalni meni v Cisco Partner Lokatorju. S&T Slovenija kot zlati Cisco partner dosega najvišjo stopnjo partnerstva v Sloveniji, kar mu s strani podjetja Cisco zagotavlja najvišjo raven podpore in dostopa do Cisco strokovnjakov.

Prav tako je S&T Slovenija je dosegel t.i. Advanced Data Center Networking specializacijo, ki dokazuje širino, visoko raven znanja in kompetence na najvišji ravni prodaje, arhitekture rešitev ter podpore za Data Center infrastrukturo in aplikacije. Za S&T Slovenija ta specializacija predstavlja peto po vrsti, kar dokazuje visoko usposobljenost za rešitve, ki temeljijo na Cisco tehnologijah.

Kontakt: