26.7.2007 | Slovenia

Borut Kolmanič novi izvršni direktor prodaje in marketinga v S&T-ju Slovenija

LJUBLJANA, 26.7.2007 - Borut Kolmanič bo s 1. avgustom 2007 prevzel položaj izvršnega direktorja prodaje in marketinga v podjetju S&T Slovenija, ki je vodilni sistemski integrator v državi z več kot 370 zaposlenimi.
Borut Kolmanič je svojo poklicno pot začel leta 1996 v podjetju HERMES SoftLab, kjer je bil zadolžen za projektno vodenje, programiranje in svetovanje strankam. Od leta 2002 do 2007 pa je bil zaposlen v slovenski podružnici podjetja Hewlett-Packard, najprej kot skrbnik ključnih strank, nato kot vodja prodaje.

»Prepričani smo, da bo Borut Kolmanič z bogatimi izkušnjami z vodenjem oddelka prodaje, odličnim poznavanjem IT-trga ter s svojo ciljno orientiranostjo, prodornostjo in znanjem odločilno prispeval k uresničevanju poslovnih ciljev S&T-ja Slovenija,« je povedal Robert Trnovec, predsednik uprave družbe S&T Slovenija.

S&T Slovenija je ena najuspešnejših podružnic skupine S&T s kompetenčnim centrom skupine za IBM Tivoli ter kompetenčnim centrom za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja, z izobraževalnim centrom SAP ter s centrom EMC Velocity Signature Solution Center.
Kontakt: