Poslovna stavba podjetja S&T Slovenija d.d., v Ljubljani, se nahaja na:

Leskoškovi cesti 6, Ljubljana.

Kako do nas iz smeri:

Maribor, Novo mesto

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Kranju. Obvoznico zapustite na izvozu Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, pri drugem pa zavijete levo in se peljete čez obvoznico. Pri naslednjem semaforju peljete naravnost, potem pa v prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

Koper, Kranj

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Mariboru. Obvoznico zapustite na izvozuLj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

LJ center po Dunajski cesti

pri stavbi WTC zavijete na obvoznico v smeri Maribor in se peljete do izvoza – Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.