Na osnovi vrhunskega znanja s področja tehnologije in odličnega sodelovanja z vodilnimi podjetji prilagajamo informacijske tehnologije potrebam naših strank.

Sodelujemo s svetovno znanimi podjetji, kot so: Hewlett-Packard, IBM, Check Point, Cisco Systems, Microsoft, SAP, Oracle, Sun Systems, EMC, Hitachi Data Systems, Citrix, RSA Security, Symantec, Infor, in mnogimi drugimi.

Microsoft

www.microsoft.com

Podjetje Microsoft d.o.o. je slovenski predstavnik korporacije Microsoft, ki je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij. Microsoft je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. Z izboljševanjem obstoječih izdelkov in predstavitvijo novih, z nudenjem podpore globalnemu inovacijskemu omrežju in izvajanjem temeljih raziskav razširjajo zmožnosti računalništva in nudijo uporabnikom in širši družbi vedno boljše tehnologije.

HP je največje tehnološko podjetje na svetu, ki deluje v več kot 170 državah po vsem svetu. S svojim širokim portfeljem rešitev, storitev in produktov uporabnikom omogoča optimizacijo obstoječih IT okolij in transformacijo aplikativnih rešitev, ter s tem priložnost za prihranek in rast. Z neprestanimi investicijami v razvoj nudi preprostejšo, dragoceno in zaupanja polno izkušnjo pri uporabi tehnologije v domačem in poslovnem okolju.

IBM Slovenija ponuja širok nabor IBM-ovih izdelkov in storitev, predvsem pa prenos najboljših poslovnih izkušenj iz vodilnih svetovnih okolij. Zaposluje več kot 250 sodelavcev, ki svoje znanje dopolnjujejo v IBM-ovih izobraževalnih središčih po vsem svetu, zato so ves čas seznanjeni z novimi tehnologijami in sodobnimi metodami dela. Visoka izobrazbena struktura zagotavlja, da v podjetju strokovno in uspešno delujejo na področjih trženja celovitih računalniških rešitev, strojne in programske opreme, storitev na področju tehnične podpore, izobraževanja in svetovanja ter prenosa znanja in tehnologije.

Podjetje Infor Global Solutions razvija poslovne aplikacije, ki se uporabljajo za različne poslovne namene in avtomatizirajo ter povezujejo med seboj nepovezane funkcije v organizaciji. Podjetje ponuja rešitve, ki strankam omogočajo učinkovito upravljanje oskrbovalne verige, upravljanje zalog in transportnih poti, upravljanje stikov s strankami ter upravljanje učinkovitosti podjetja. S svojimi rešitvami naslavlja različne panoge, kot so proizvajalci avtomobilov, kemična panoga, proizvajalci blaga za široko potrošnjo ter prehrambna in farmacevtska panoga.

EMC ima glavo v oblakih, kar ni nič nenavadnega za podjetje, ki s svojimi rešitvami in storitvami za shranjevanje podatkov drugim podjetjem pomaga pri razvoju spletnih računalniških sistemov. EMC-jeve strojne in programske platforme v zahtevnih poslovnih okoljih omogočajo shranjevanje, upravljanje, zaščito in analiziranje velikih količin podatkov. EMC preko skupine RSA Security nudi rešitve za varnost podatkov, preko podjetja VMware, ki ga ima v večinski lasti, pa zagotavlja programsko opremo za virtualizacijo. Podjetje zagotavlja rešitve in storitve največjim globalnim podjetjem med katerimi so banke, vladne ustanove, ponudniki internetnih storitev in proizvodna podjetja.

Podjetje Cisco Systems je vodilni ponudnik omrežne opreme, ki temelji na internetnem protokolu, proizvaja pa tudi usmerjevalnike, strežnike, varnostne naprave, internetne konferenčne sisteme, digitalne sprejemnike in drugo omrežno opremo. Poleg prodaje podjetje nudi tudi svetovalne storitve in izdelke za številne domače, industrijske, medicinske in druge naprave, ki se povezujejo z internetom.

Hitachi

www.hitachi.com

Kot vodilni ponudnik rešitev za virtualizacijo sistemov za shranjevanje podatkov je Hitachi Data Systems edino podjetje, ki nudi skupno virtualizirano platformo za vse podatke in informacije. Njihova arhitektura za tridimenzionalno širitev in ogrodje za upravljanje podjetjem omogočata, da dlje časa izkoriščajo obstoječe naložbe v informacijska sredstva ter znižajo operativne stroške, ne da bi se ob tem povečala kompleksnost poslovanja. To podjetjem omogoča izboljšanje učinkovitosti virov za shranjevanje podatkov, hitrejši odziv na spremembo poslovnih zahtev ter večjo odzivnost in prilagodljivost pri zagotavljanju podpore poslovanju.

Oracle je vodilni ponudnik poslovne programske opreme (ta predstavlja skoraj 75 odstotkov vse prodaje), vendar nudi tudi strojno opremo in storitve, s katerimi podjetjem pomaga izboljšati njihove postopke. Podjetje je najbolj znano po podatkovnih strežnikih in nudi podporo na področjih, kot so upravljanje poslovnih podatkov, sodelovanje in skupinsko delo, razvoj aplikacij, upravljanje odnosov s strankami in upravljanje dobavnih verig. Zadnjih nekaj let se podjetje hitro širi s prevzemi, med katerimi je tudi nakup podjetja Sun Microsystems, s katerim je Oracle vstopil na področje strojne opreme.

SAP je vodilni ponudnik poslovno-informacijskih sistemov ERP, ki integrirajo zaledne funkcije, kot so distribucija, računovodstvo, kadrovska služba in proizvodnja. Stranke podjetja SAP so storitvena in proizvodna podjetja ter proizvajalci blaga široke potrošnje, vladne ustanove in ponudniki finančnih storitev. Glavnino izdelkov podjetja SAP predstavljajo rešitve, nameščene na lokaciji, med katerimi je najpomembnejša rešitev Business Suite, ki med drugim vključuje programsko opremo za upravljanje poslovnih virov in odnosov s strankami. Podjetje poleg programskih rešitev nudi tudi storitve vpeljave in izobraževanja.

CheckPoint

www.checkpoint.com

Check Point je vodilni proizvajalec na področju varne uporabe interneta. Je eden prvih na področju požarnih pregrad (FireWall), danes pa eden največjih dobaviteljev za področje internetne varnosti. Uporablja ga veš deset tisoč uporabnikov po svetu , med njimi najdemo vse Fortune in Global 100 podjetja.

Imperva

www.imperva.com

Imperva je ameriško podjetje, ki se od svoje ustanovitve 2002 ukvarja s tako imenovanim tretjim nivojem varnosti –podatkovna varnost. Impervine rešitve omogočajo nov nivo zaščite vaših aplikacij in podatkov tako na fizičnih kot virtualnih podatkovnih centrih.

Veeam se zaveda izzivov, s katerimi se organizacije po vsem svetu srečujejo, ko si prizadevajo postati vedno dostopna podjetja, ki lahko poslujejo 24 ur na dan, vse dni v tednu in 365 dni na leto. Kot odgovor na te izzive je Veeam oblikoval nov trg razpoložljivosti za vedno dostopna podjetja in organizacijam pomaga, da vse aplikacije in podatke ponovno vzpostavijo v manj kot 15 minutah in s tem dosežejo cilje glede časa in točk za ponovno vzpostavitve poslovanja. To je podjetje doseglo s popolnoma novo vrsto rešitve, ki omogoča izjemno hitro ponovno vzpostavitev delovanja, izogibanje izgubi podatkov, potrjeno zmožnost ponovne vzpostavitve delovanja, izkoriščene podatke in popolno preglednost postopkov. Veeam Availability Suite, ki vključuje rešitev Veeam Backup & Replication, izkorišča virtualizacijo, sisteme za shranjevanje podatkov in tehnologije v oblaku, ki sestavljajo sodobne podatkovne centre, da podjetjem pomaga prihraniti čas, omiliti tveganja ter bistveno zmanjšati vlaganja in operativne stroške. Ob tem pa rešitev vedno podpira obstoječe in prihodnje poslovne cilje strank podjetje Veeam.
Podjetje Veeam je bilo ustanovljeno leta 2006 in ima 41.000 partnerjev ProPartner ter več kot 205.000 strank po vsem svetu. Sedež podjetja Veeam je v mestu Baar v Švici, podjetje pa ima podružnice po vsem svetu.

Flowmon Networks

www.flowmon.com

Rešitve Flowmon networks omogočajo učinkovito upravljanje in zaščito omrežij. Visoko zmogljiva tehnologija nadzora in napredna analiza obnašanja mreže omogoča IT osebju popoln vpogled v mrežni promet, kar omogoča vpogled v performance delovanja omrežja in aplikacij ter istočasno odkrivanje modernih cyber groženj.
Flowmon Networks je vodilni proizvajalec visoko zmogljivih, skalabilnih in enostavnih rešitev nadzora omrežja na osnovi NetFlow/IPFIX protokolov.