Analiziramo – oblikujemo – implementiramo

Skladno z vplivi iz okolja, vašo organizacijsko kulturo in poslovnimi cilji, analiziramo obstoječe HR prakse, jih ustrezno prilagodimo ter vam jih pomagamo spraviti v življenje. Pri svojem delu stavimo na poslovno in IT znanje, sistematičen pristop in merljive rezultate. Zagotavljamo večjo produktivnost in zavzetost zaposlenih.

Preverite učinkovite storitve kadrovskega svetovanja in informatizacije kadrovskih procesov in sodelujte v naših razpravah na spletnem dnevniku. Verjamemo, da boste dobili kakšen uporaben nasvet tudi z brezplačno uporabo našega diagnostičnega orodja in HR vodiči.

Večkrat spregledano dejstvo je, da najuspešnejša podjetja prihajajo iz t.i. najmanj perspektivnih panog – založništvo, letalski prevoz, diskonti, distribucija hrane … To so panoge, ki jih enačimo z visoko konkurenco, nizkimi maržami in visokimi stroški, a vseeno, dolgoročno najuspešnejša podjetja delujejo prav v njih. Kaj jih dela uspešne? Kaj imajo, kar drugi nimajo? V čem se razlikujejo? Imajo tisto nekaj neotipljivo, na prvi pogled nekonkretno in težko ubesedeno, a vseeno tisto nekaj, kar daje zelo konkretne rezultate – učinkovito organizacijsko kulturo!

Kakšna je vaša? Je dinamična in inovativna? Temelji na medosebnih odnosih? Je formalna in dobro organizirana ali je bolj usmerjena na rezultate in je tekmovalna? Podpira cilje vaše organizacije? Vzgaja prave vrste liderjev? Je vaša HR strategija v skladu s tem, kakšno organizacijsko kulturo potrebujete?