IT svetovanje

Sodobni tehnološki trendi pomembno vplivajo na učinkovitost poslovanja vašega podjetja. S&T svetovaci bodo z vami sodelovali pri odkrivanju in ustvarjanju dodane poslovne vrednosti in učinkoviti izrabi informacijskih tehnologij.

Svetovanje, ki odkriva pot poslovnemu uspehu

Pregled svetovalnih storitev družbe S&T Slovenija

Poslovne koristi

Svetovalci s področja IT podjetjem pomagajo ne le urediti področje informatike, temveč poskrbeti, da ta postane del poslovne strategije. Če je bila informatika v preteklosti predvsem v vlogi podporne službe, danes vse bolj postaja del razvojne strategije poslovanja.

Informacijsko svetovanje

Obvladovanje področja IT zahteva obilo znanj in izkušenj, zato se podjetja vse pogosteje obračajo po pomoč k zunanjim strokovnjakom in svetovalcem. Dober nasvet je namreč zlata vreden!

Učinkovit pristop

Ključno je, da svetovanje odkriva pot poslovnemu uspehu. Prilagoditev poslovanja sodobnim trendom in zahtevam strank ni mačji kašelj. Tehnologija je vpeta v vse poslovne procese podjetja, zato jo je treba spremljati celovito. Pri načrtovanju IT-rešitev so še vedno najpomembnejši poslovni cilji.

Napredna analitika in vizualizacija

S specifičnim znanjem in razumevanjem procesov v organizaciji pomagamo zgraditi sisteme za podporo odločanju z uporabo naprednih analitičnih poslovnih aplikacij, ki omogočajo vpogled v vaše poslovanje in resnično možnost za izvajanje potrebnih sprememb.

Spoznajte nas

Narediti prave stvari in narediti stvari prav, je naš moto. Prizadevamo si za proaktiven, odgovoren, strokoven in racionalen pristop k delu, življenju in našim strankam.