Sistemska programska oprema

IT strokovnjaki še nikoli niso bili pod večjim pritiskom narediti več z manj!
Načrtovanje, vzpostavitev in vzdrževanje vaše programske opreme je naša skrb. Da se vi lahko osredotočite samo na svoj posel.

Študija primera

Mercatorjeva povezava v regiji.

Sistemska programska oprema

Vodič po storitvah.

Virtualizacija, pisana z veliko začetnico

Intervju

Poslovne koristi

Poskrbimo za izvedbo programskih rešitev, prilagojenih vašemu podjetju, njihovo stalno nadgradnjo in vzdrževanje, s katerimi povečate storilnost ter prihranite čas in denar.

Storitve

Ponujamo vam IT-storitve in tehnologije, prilagojene vašim poslovnim izzivom, da se lahko osredotočite samo na svoje poslovne cilje.

Portfelj

Zagotavljamo vam širok spekter tehnoloških storitev, s katerimi strateške poslovne načrte spreminjate v IT-rešitve, ki merljivo izboljšujejo učinkovitost.

Spoznajte nas

Narediti prave stvari in narediti stvari prav, je naš moto. Prizadevamo si za proaktiven, odgovoren, strokoven in racionalen pristop k delu, življenju in našim strankam.

Strateška partnerstva

Na osnovi vrhunskega znanja s področja tehnologije in odličnega sodelovanja z vodilnimi podjetji prilagajamo informacijske tehnologije potrebam naših strank

Virtualizacija

Virtualizacija se seli na področje poslovnih aplikacij, ki postajajo ključni gradniki uspešnega poslovanja. Vprašanje pa je, kaj dandanes odlikuje dobro virtualizacijsko rešitev in kaj lahko od nje pričakujete.