Oracle je vodilni ponudnik poslovne programske opreme (ta predstavlja skoraj 75 odstotkov vse prodaje), vendar nudi tudi strojno opremo in storitve, s katerimi podjetjem pomaga izboljšati njihove postopke. Podjetje je najbolj znano po podatkovnih strežnikih in nudi podporo na področjih, kot so upravljanje poslovnih podatkov, sodelovanje in skupinsko delo, razvoj aplikacij, upravljanje odnosov s strankami in upravljanje dobavnih verig. Zadnjih nekaj let se podjetje hitro širi s prevzemi, med katerimi je tudi nakup podjetja Sun Microsystems, s katerim je Oracle vstopil na področje strojne opreme.

IBM Slovenija ponuja širok nabor IBM-ovih izdelkov in storitev, predvsem pa prenos najboljših poslovnih izkušenj iz vodilnih svetovnih okolij. Zaposluje več kot 250 sodelavcev, ki svoje znanje dopolnjujejo v IBM-ovih izobraževalnih središčih po vsem svetu, zato so ves čas seznanjeni z novimi tehnologijami in sodobnimi metodami dela. Visoka izobrazbena struktura zagotavlja, da v podjetju strokovno in uspešno delujejo na področjih trženja celovitih računalniških rešitev, strojne in programske opreme, storitev na področju tehnične podpore, izobraževanja in svetovanja ter prenosa znanja in tehnologije.

HP je največje tehnološko podjetje na svetu, ki deluje v več kot 170 državah po vsem svetu. S svojim širokim portfeljem rešitev, storitev in produktov uporabnikom omogoča optimizacijo obstoječih IT okolij in transformacijo aplikativnih rešitev, ter s tem priložnost za prihranek in rast. Z neprestanimi investicijami v razvoj nudi preprostejšo, dragoceno in zaupanja polno izkušnjo pri uporabi tehnologije v domačem in poslovnem okolju.

Microsoft

www.microsoft.com

Podjetje Microsoft d.o.o. je slovenski predstavnik korporacije Microsoft, ki je eno od vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij. Microsoft je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. Z izboljševanjem obstoječih izdelkov in predstavitvijo novih, z nudenjem podpore globalnemu inovacijskemu omrežju in izvajanjem temeljih raziskav razširjajo zmožnosti računalništva in nudijo uporabnikom in širši družbi vedno boljše tehnologije.