Informacijska varnost

Uspešno poslovanje gradi na varnih temeljih. Poskrbite, da bo tudi vaš posel absolutno varen pred napadi temne plati digitalnega sveta. Ubranite ključno vrednost vašega poslovanja – vaš informacijski sistem.

Varnost ni samoumevna

Intervju z Mirom Faganelom.

Stanje IT varnosti v Sloveniji

Infografika

Varovati pomeni razumeti

Vodič po storitvah.

Poslovne koristi

Strokovnjaki iz S&T Slovenija lahko ponudijo vašemu poslovanju ustrezno strategijo zaščite, ki bo minimalizirala grožnje in omogočila, da izkoristie potencial nocih tehnologij.

Analiza tveganja in strategija zaščite

Vsaka varnostna razpoka je lahko razlog za slabši poslovni izid. K sreči pa so danes varnostni specialisti in rešitve precej dostopnejši kot pred desetletjem.

Aplikativne in infrastrukturne varnostne rešitve

Sodobno poslovno okolje je elektronsko in digitalno. Ključne poslovne informacije, podatke in aplikacije je treba stalno varovati, saj je od njih odvisno samo poslovanje. Kdor varuje, ta razume in ceni svoj posel.

Varnostni pregledi

Zaznavanje ranljivosti informacijskih sistemov in ocena posledičnih tveganj za poslovanje podjetja omogočata optimalna vlaganja  v potrebne varnostne rešitve in storitve ter boljše izkoriščanje obstoječih.

Spoznajte nas

Narediti prave stvari in narediti stvari prav, je naš moto. Prizadevamo si za proaktiven, odgovoren, strokoven in racionalen pristop k delu, življenju in našim strankam.

Strateška parnerstva

Na osnovi vrhunskega znanja s področja tehnologije in odličnega sodelovanja z vodilnimi podjetji prilagajamo informacijske tehnologije potrebam naših strank