Zunanje izvajanje storitev

Prihodnost poslovanja je v specializacij in zunanjem izvajanju!

Intervju

Prihodnost poslovanja je v specializaciji ...

10 težav zunanjega izvajanja

Kako jih odpraviti?

Primerjava stroškov

Najem okolja in investicija v lastno okolje.

Učinkovito partnerstvo

Čas je za spremembo razmišljanja. Na poslovnem področju uspevata specializacija in prilagodljivost. Oboje dobite pri zunanjih izvajalcih storitev, ki lahko postanejo vaši strateški partnerji in razvojni partnerji.

Najem podatkovnega centra

Najem podatkovneg centra vam zagotavlja zanesljivo in varno okolje, ter znižanje stroškov in obsega investicij v vaš IT.

Gostovanje

Z možnostjo najema kapacitet ter opreme v podatkovnem centru lahko bistveno povečate skalabilnost potenciala izvajanja storitev končnim strankam.

Virtualni strežniki in SaaS

Virtualizacija strojne opreme je zelo popularna. Omogoča vam, da bolj učinkovito upravljate svoje vire in tako ohranite visok nivo varnosti, preglednosti in razpoložljivosti.

Steel Cloud

Steel Cloud – oblak trden kot jeklo. Okolje Steel Cloud je namenjeno gostovanju kritičnih IT-storitev z visokimi ali najvišjimi zahtevami glede varnosti.

Podpora procesom

Storitve upravljanja aplikacij strankam S&T prinašajo široko območje rešitev: od gostovanja aplikacij, oddaljenih operacij do storitev upravljanja aplikacij.

Spoznajte nas

Narediti prave stvari in narediti stvari prav, je naš moto. Prizadevamo si za proaktiven, odgovoren, strokoven in racionalen pristop k delu, življenju in našim strankam.