EN
SI

S&T Blue Carpet 3.0 – 30 let odličnih zgodb


iconmonstr-calendar-5-24Sreda, 9. 3. 2022, ob 18.30

iconmonstr-time-3-24Festivalna dvorana, Ljubljana

Dodaj v koledar 2022-03-09 18:30:00 2022-03-09 22:00:00 Slovenia/Ljubljana S&T Blue Carpet 3.0 – 30 let odličnih zgodb Družba S&T Slovenija letos obeležuje 30 let. Tri desetletja delujemo na trgu, ki se je osamosvojil prav v istem letu. Torej smo tu prisotni pravzaprav od samega začetka. Skupaj s Slovenijo smo rasli, se razvijali in jo, vsaj v tehnološkem smislu, soustvarjali. Naš jubilej zato ni le uspeh sam po...

Družba S&T Slovenija letos obeležuje 30 let. Tri desetletja delujemo na trgu, ki se je osamosvojil prav v istem letu. Torej smo tu prisotni pravzaprav od samega začetka. Skupaj s Slovenijo smo rasli, se razvijali in jo, vsaj v tehnološkem smislu, soustvarjali. Naš jubilej zato ni le uspeh sam po sebi, temveč poklon celemu nizu zgodb, posameznikov in skupin, ki so se zapisali v kroniko S&T Slovenija. Zapisali smo zgodbe o uspehu, zgodbe o premagovanju izzivov, zgodbe, ko smo uspeli doseči, kar se je zdelo neverjetno, in zgodbe, ki so nam ponudile učno lekcijo. Prav vsaka izmed njih je pomembno prispevala v identiteto naše družbe, ki je sedaj postala zrela tridesetletnica.

Prireditev S&T Blue Carpet 3.0 je tako pravzaprav proslava 30 let odličnih zgodb, ki pa ne bi bile mogoče brez sodelovanja z našimi ključnimi partnerji in strankami. Želimo si, da bi lahko tem zgodbam prisluhnili v živo, čeprav vemo, da je tudi to, zaradi trenutne situacije izziv. Zato vas vabimo, da si zaenkrat le označite datum v svojih koledarjih in si rezervirate mesto na gala večerji preko izpolnjene prijavnice spodaj.


Rezervirajte svoje mesto na S&T Blue Carpet 3.0

Udeležba na dogodku je mogoča le z vabilom. Za varno izvedbo dogodka, kot tudi z mislijo na vaše zdravje, vam sporočamo, da je udeležba na dogodku, tako za izvajalce, organizatorje, kot tudi udeležence, mogoča le ob izpolnjevanju pogoja Prebolelost, Cepljenost ali Testiranost in izkazovanje le-tega z veljavnim potrdilom.

Dogodek so podprli: