EN
SI
19. septembra, 2022

Agendo letošnjega Dell Technologies Foruma bo dopolnil tudi S&T Iskratel

Deli novico

Dell Technologies Forum bo letos po dveh letih premora ponovno potekal v živo in sicer med 5. in 7. oktobrom v Belexpocentar Belgrade v Beogradu. Na njem bodo izkušeni in strokovno podkovani govorci pojasnili, kako Dell Technologies omogoča ohranitev Velikega koralnega grebena, katere novosti ponuja na področju zaščite najbolj kritičnih podatkov in varnostnih kopij ter katere so tiste specifike oblačnih rešitev, ki ponujajo večji nadzor nad podatki, ki so shranjeni v oblaku.

Ponosni smo da bo pester program dopolnil tudi naš arhitekt za infrastrukture rešitve, Zoran Brinšek s predavanjem “How to utilize Dell Servers and Storage as a viable alternative to Exadata?” V svoji predstavitvi bo pojasnil rabo računalniške platforme Exadata z uporabo generične strojne opreme, kot so strežniki PowerEdge in sistemi za shranjevanje PowerStore.

Naše predavanje bo na sporedu 6. oktobra 2022 ob 12. uri v predavalnici Theatre 4.

Več informacij o učinkovitih in prilagodljivih rešitvah Dell EMC lahko že danes najdete TUKAJ, v knjižnici znanja pa si lahko ogledate tudi spletna srečanja, v katerih je Zoran Brinšek že predstavil Dell EMC PowerScale (Isilon) in Elastic Cloud Storage (ECS) ter Dell EMC Cyber Recovery.