EN
SI

S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?

Deli novico

iconmonstr-location-1-24Dobimo se na spletu!

iconmonstr-calendar-5-24Dogodek smo za vas posneli in si ga lahko prenesete spodaj

iconmonstr-time-3-24Oglejte si ga kadarkoli

Dodaj v koledar 2021-04-22 10:00:00 2021-04-22 11:30:00 Slovenia/Ljubljana S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov? Ali ste vedeli, da nestrukturirani podatki predstavljajo približno 80% celotnega nabora podatkov organizacije, obseg pa se vsako leto podvoji? Se tudi pri vas soočate z eksplozijo rasti nestrukturiranih podatkov? Bi vas zanimala rešitev za shranjevanje, upravljanje in varovanje nakopičenih podatkov? Spoznajte sistem za shranjevanje podatkov družine izdelkov Dell EMC PowerScale...

Ali ste vedeli, da nestrukturirani podatki predstavljajo približno 80% celotnega nabora podatkov organizacije, obseg pa se vsako leto podvoji?

Se tudi pri vas soočate z eksplozijo rasti nestrukturiranih podatkov? Bi vas zanimala rešitev za shranjevanje, upravljanje in varovanje nakopičenih podatkov?

Spoznajte sistem za shranjevanje podatkov družine izdelkov Dell EMC PowerScale (Isilon) in Elastic Cloud Storage (ECS), ki vam ponujata zelo učinkovito in stroškovno optimalen način upravljanja z nestrukturiranimi podatki in možnosti razširljivosti sistema. Omogoča možnost bliskovne (All flash Scale-out NAS), hibridne (Hybrid Scale-out NAS) in arhivske (Archive Scale-out NAS) platforme, ter se enostavno integrira s storitvami v oblaku.

Vas zanima več?

Preko spodnjega obrazca si prenesite posnetek spletnega srečanja S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?

10:00-10:05
Dobrodošli na spletnem srečanju S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov; Damjan Krebelj, S&T Slovenija
10:05-10:25
Premik od podatkov skladišč do podatkovnih jezer; Zoran Brinšek, S&T Slovenija
10:25-10:50
Rešitve objektne shrambe ter predstavitev brezplačne in komercialne verzije Dell ECS; Zoran Brinšek, S&T Slovenija
10:50-11:00
Čas za vprašanja občinstva in zaključek druženja na spletu

Prenos posnetka spletnega srečanja Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?

Izpolnite spodnji obrazec in si prenesite posnetek spletnega srečanja S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?

S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?