EN
SI

S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?

Deli novico

Dobimo se na spletu!

iconmonstr-calendar-5-24Četrtek, 22. 04. 2021

iconmonstr-time-3-2410.00

Dodaj v koledar 2021-04-22 10:00:00 2021-04-22 11:30:00 Slovenia/Ljubljana S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov? Ali ste vedeli, da nestrukturirani podatki predstavljajo približno 80% celotnega nabora podatkov organizacije, obseg pa se vsako leto podvoji? Se tudi pri vas soočate z eksplozijo rasti nestrukturiranih podatkov? Bi vas zanimala rešitev za shranjevanje, upravljanje in varovanje nakopičenih podatkov? Spoznajte sistem za shranjevanje podatkov družine izdelkov Dell EMC PowerScale...

Ali ste vedeli, da nestrukturirani podatki predstavljajo približno 80% celotnega nabora podatkov organizacije, obseg pa se vsako leto podvoji?

Se tudi pri vas soočate z eksplozijo rasti nestrukturiranih podatkov? Bi vas zanimala rešitev za shranjevanje, upravljanje in varovanje nakopičenih podatkov?

Spoznajte sistem za shranjevanje podatkov družine izdelkov Dell EMC PowerScale (Isilon) in Elastic Cloud Storage (ECS), ki vam ponujata zelo učinkovito in stroškovno optimalen način upravljanja z nestrukturiranimi podatki in možnosti razširljivosti sistema. Omogoča možnost bliskovne (All flash Scale-out NAS), hibridne (Hybrid Scale-out NAS) in arhivske (Archive Scale-out NAS) platforme, ter se enostavno integrira s storitvami v oblaku.

Vas zanima več?

Pridružite se nam na spletnem dogodku S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?, ki bo v četrtek, 22. 04. 2021 ob 10. uri.

10:00-10:05
Dobrodošli na spletnem srečanju S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov; Damjan Krebelj, S&T Slovenija
10:05-10:25
Premik od podatkov skladišč do podatkovnih jezer; Zoran Brinšek, S&T Slovenija
10:25-10:50
Rešitve objektne shrambe ter predstavitev brezplačne in komercialne verzije Dell ECS; Zoran Brinšek, S&T Slovenija
10:50-11:00
Čas za vprašanja občinstva in zaključek druženja na spletu

Prijava na dogodek

Spoznajte učinkovito in stroškovno optimalen način upravljanja z nestrukturiranimi podatki, zato ne odlašajte s prijavo in si zagotovite svoje mesto še danes!

S&T Data center on the line: Kako se bojevati z brutalno rastjo nestrukturiranih podatkov?