EN
SI

S&T On-the-line: “Harmonija varovanja končnih točk”

Deli novico

iconmonstr-location-1-24Dobimo se na spletu!

iconmonstr-calendar-5-24Torek, 01. 06. 2021 

iconmonstr-time-3-2410.00 – 11.15

Dodaj v koledar 2021-06-01 10:00:00 2021-06-01 11:15:00 Slovenia/Ljubljana S&T On-the-line: “Harmonija varovanja končnih točk” Končne točke, ki niso ustrezno zaščitene, ogrožajo celotno organizacijo. Žal je izbira najboljše rešitve za zaščito končne točke lahko izziv. Končne točke so namreč najpogosteje lahka tarča spletnih kriminalcev in njihova vstopnica do naših občutljivih podatkov. Z izbiro preizkušene rešitve jim lahko preprečimo dostop in hkrati sistemskim administratorjem omogočimo preprosto, enotno...

Končne točke, ki niso ustrezno zaščitene, ogrožajo celotno organizacijo. Žal je izbira najboljše rešitve za zaščito končne točke lahko izziv.

Končne točke so namreč najpogosteje lahka tarča spletnih kriminalcev in njihova vstopnica do naših občutljivih podatkov. Z izbiro preizkušene rešitve jim lahko preprečimo dostop in hkrati sistemskim administratorjem omogočimo preprosto, enotno upravljanje končnih točk, ter uveljavljanje varnostnih politik za popolno varnost sistema Windows in Mac OS X. 

Na naslednjem spletnem srečanju “S&T On-the-line” bomo ponovno v ospredje postavili pomembnost zaščite končnih točk. V svoje goste smo povabili Check Point strokovnjaka, Markota Ostanka, ki bo predstavil rešitev Check Point Harmony Endpoint in kako se je ta rešitev obnesla na testiranju agencije MITER ATT & CK, ki se ukvarja s študijami o učinkovitosti varnostnih rešitev za obrambo pred kibernetskimi napadi.

10:00-10:05
Dobrodošli na spletnem srečanju S&T On-the-line: “Harmonija varovanja končnih točk”; Andrej Olič, S&T Slovenija
10:05-10:35
Pravočasno prepoznajte neznanega gosta v vašem omrežju; Marko Ostanek, Check Point
10:35-10:50
Demo predstavitev rešitve Check Point EDR/Threathunting; Marko Ostanek, Check Point
10:50-11:00
Čas za vprašanja občinstva in zaključek druženja na spletu

Prenos spletnega srečanja

Izpolnite spodnji obrazec in si prenesite spletno srečanje S&T On-the-line: “Harmonija varovanja končnih točk”.

S&T On-the-line: “Harmonija varovanja končnih točk”