EN
SI

Infrastrukturne rešitve

Zgradimo učinkovito IT infrastrukturo, ki bo dovolj prilagodljiva, da bo lahko v najkrajšem času odgovorila številne poslovne zahteve.

Infrastrukturne rešitve

Podatkovni center

Z bogatimi izkušnjami in širokim naborom rešitev največjih proizvajalcev vam zagotovimo optimalen in od proizvajalca neodvisen podatkovni center ukrojen po vaših merah. Tega lahko vzpostavimo po tradicionalnih ali programsko opredeljenih (angl. Software Defined) konceptih, kakor tudi v obliki zasebnega ali hibridnega oblaka.

Več >

Omrežja

Danes si brez kakovostnih omrežij ne predstavljamo sodobnega poslovanja in življenja, živimo v hiper-povezanem svetu. Vsaka naprava, vsaka aplikacija in vsak strežnik mora biti povezan v svet. Ključna pri omrežju pa ni samo povezljivost temveč tudi varnost.

Več >

Nadzor in upravljanje

Učinkovito upravljanje in nadzor IT-infrastrukture, aplikacij in s tem posledično storitev poveča njihovo razpoložljivost, zmanjša obseg in trajanje rutinskih ponavljajočih se opravil ter omogoča premik aktivnosti iz reaktivnih v bolj proaktivne.

Več >

Informacijska varnost

Za zagotavljanje zgledne stopnje varnosti je potrebno več kot le nakup sodobnih naprav, opreme oziroma mehanizmov zaščite. Varnost zahteva strateški pristop in mora biti urejena celovito.

Več >

Sodelovanje in produktivnost

Dobro in hitro opravljeno delo je možno le s sodelovanjem in vključenostjo vseh sodelavcev. To zahteva skupno delo v dokumentih, deljenje vsebin in različne tipe multimedijskih komunikacij. Mi vam omogočimo preprosto sodelovanje od koderkoli, s katerekoli naprave, na varen način.

Več >

Procesiranje podatkov

Prava vrednost podatkov ni v zbiranju in njihovem shranjevanju, temveč analiza in razumevanje podatkov, ki so ključni za poslovanje podjetja. Spoznajte rešitve, ki vam to omogočajo.

Več >

Infrastrukturne rešitve

Naši svetovalci podjetjem pomagajo doseči boljše razumevanje delovanja oddelka IT in njegovega vpliva na stroške poslovanja. Svetujejo na področju izboljšanja delovanja obstoječih storitev in rešitev IT z najrazličnejših vidikov, kot so primernost, funkcionalnost, razpoložljivost, varnost, dostopnost, zmogljivost itd. Na podlagi poznavanja razmer pri naročnikih in najboljših praks oblikujejo predloge (pre)oblikovanja področja IT tako na področju infrastrukture, aplikacij, storitev in poslovnih procesov.

Pomemben korak pred uvedbo rešitve je pregled obstoječega stanja in dogovor glede želenega končnega stanja ter na podlagi tega natančen izris rešitve, ki se bo uvajala v naročnikovo okolje.

Zagotavljamo dobavo in namestitev po vaši meri prilagojenih ali na novo izdelanih rešitev za podporo vašemu poslovanju tako na področju infrastrukturnih kot poslovnih rešitev. Kos smo najzahtevnejšim migracijam, ki sledijo implementacijam rešitev.

S pogodbenim vzdrževanjem zagotavljamo našim strankam strokovne storitve z razpoložljivostjo naših inženirjev 24 ur dnevno vse dni v letu. Nivo podpore prilagodimo potrebam posamezne stranke.

Vse več podjetij se odloča, da dele ali pa celoto svoje IT-operacije daje v izvajanje zunanjim ponudnikom. S&T Slovenija svojo ponudbo ukroji po meri stranke. Storitve lahko zagotavljamo na strankini ali naši opremi, ta je lahko ali pri stranki ali pa v naših, v za to posebej namenjenih prostorih.

S&T izobraževalni center sestavlja ekipa strokovnih sodelavcev, ki svoje strokovno znanje prenaša na obiskovalce tečajev. Predavatelji so strokovno licencirani in imajo izkušnje iz prakse z informacijskimi sistemi.

Storitve varnostno operativnega centra (SOC)

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Robert Požun
Vodja službe informatike

Z vzpostavitvijo sistema za analizo delovanja omrežja smo dobili celovit vpogled v dogajanje v našem IT-sistemu in skrajšali čas za odpravo operativnih problemov, predvsem v situacijah, ko sistem sicer deluje, vendar ne skladno s pričakovanji.

Preberite več

Jernej Rutar
Kontrola zračnega prometa Slovenije

Z vzpostavitvijo centralnega nadzornega sistema smo dobili celovit vpogled v dogajanje v našem IT-sistemu in skrajšali čas zaznave in odprave operativnih problemov.

Preberite več

Mira Šetina
Direktorica sektorja kontrolinga in informatike

Prenova IT-okolja nam je omogočila, da se naša ekipa IT-strokovnjakov ukvarja z opravili, ki prinašajo dodano vrednost, saj je obseg operativnega dela bistveno manjši kot pred prenovo.

Preberite več

Tadej Bregar
Sistemski vodja

V podjetju smo z vpeljavo rešitve zmanjšali tveganja v IT-okolju (nedosegljivost, izguba ali okvara podatkov), zaradi uporabe bliskovnega pomnilnika (t. i. All-Flash) pa smo tudi občutno pospešili obdelavo velikih količin podatkov.

Preberite več

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt-iskratel.si

ALI