EN
SI

Nudimo strokovna in kakovostna izobraževanja

Naš cilj je postati vaš izobraževalni partner. Z znanjem s področja celovitih IT rešitev želimo podpreti vaše poslovanje in se prilagajati vašim načrtom, organizacijskemu procesu, finančnim zmožnostim, kulturi podjetja in usmeritvi v razvoj vaših kadrov.

Koledar izobraževanj

Izobrazili smo več kot 12.000 kandidatov

Več kot IT izobraževalni center

Portfelj S&T izobraževanj sledi potrebam, ki jih zaznavamo na trgu. Poleg tehničnih in strokovnih IT izobraževanj, smo svoj portfelj razširili tudi na področje mehkih veščin in delavnic namenjenih osveščanju o posamezni aktualni tematiki (npr. GDPR)

Vrhunsko izobraženi in strokovno licencirani predavatelji, ki imajo »hands-on« izkušnjo

Izvajalci naših izobraževanj so lastniki certifikatov s strokovnim znanjem, ki ga z veseljem in s strokovnim pristopom prenašajo na svoje slušatelje. Poleg tega ima večina naših predavateljev izkušnje pri strankah in v sistemih, zato lahko svoje izobraževanje podkrepijo tudi z izkušnjami oz. primeri iz prakse.

Naše storitve ni konec, ko se zaključi tečaj

Z našimi naročniki sodelujemo strateško in operativno. Po želji naročnika pripravimo analizo izobraževalnih potreb, pripravo učnega plana in ocenjevanje rezultatov. Izobraževanja načrtujemo skladno s potrebami tako na področju IT kot tudi sorodnih znanj.

Prilagodljiva izvedba izobraževanja

S&T ima v svojih prostorih v Ljubljani za izvedbo izobraževanj na voljo dve sodobno opremljeni učilnici. V primeru zapolnitve skupine z enim naročnikom pa izobraževanje po želji izvedemo tudi na lokaciji stranke.

Ponujamo vam nova znanja na področjih

S&T izobraževalni center sestavlja ekipa strokovnih sodelavcev, ki imajo skupno prioriteto, in sicer, pokazati, kako lahko maksimalno izkoristite potencial sodobnih informacijskih tehnologij. Ne glede na to, ali želite le utrditi svoje veščine in znanja ali pa se seznaniti z najnovejšimi rešitvami, vam pomagamo doseči vaše poslovne cilje. Ponujamo vam nova znanja in tiste učne načrte, ki so usmerjeni v zadovoljevanje specifičnih potreb vaše organizacije in osebja. Tako lahko uporabniki izbirate med izobraževanji z različnih področjih: Check Point, Microsoft, Oracle,  SAP, HP, VMware, RedHat, JBoss, ITIL, PRINCE2 in zanimivimi delavnicami.

Sveže novice na izobraževalni polici

Pripelji sodelavca in se šolajta po ugodnejši ceni

V S&T izobraževalnem centru si želimo, da vam muhasto vreme ne pokvari razpoloženja, zato smo za vas pripravili izjemno akcijsko ponudbo izobraževanj Check Point in Oracle, po kateri se lahko skupaj s sodelavcem, do konca leta 2021, šolate po res ugodnih cenah. Preverite, kateri tečaji so vam na voljo in se prepričajte o izjemni ponudbi.

Preberi več >

Naš izobraževalni katalog vključuje vsebino za vsakogar: od končnih uporabnikov poslovnih aplikacij do ozko specializiranih IT strokovnjakov. Vsebine vsakodnevno dopolnjujemo saj neprenehno sledimo potrebam trga.

Izobraževalni center S&T je že leta pooblaščeni Pearson VUE izpitni center, v katerem lahko preko tedna opravljate številne izpite. Nahaja se na Leskoškovi cesti 6 v Ljubljani.

Izberite vašo certifikacijsko pot, preverite katera znanja se zahtevajo za posamezni izpit, pripravite se nanj z udeležbo na šolanju, s samoizobraževanjem ali on-line tečajem. Nato se prijavite na izpit v pooblaščenem Izpitnem centru. Izobraževalni center S&T je že leta pooblaščeni Pearson VUE izpitni center v katerem lahko preko tedna opravljate številne izpite. Izpiti so skrbno razviti s prispevki mendarodnih IT strokovnjakov in odražajo uporabnost posameznih produktov po vsem svetu. Izpiti preverjajo vaše veščine za uporabo tehnologije ali opravljanje zahtevnih nalog na področjih kot npr. upravljanje s strežniki, podatkovnimi bazami, razvojnimi rešitvami,… So zahtevni in presegajo rutinsko znanje in terminologijo. Konec koncev, na delovnem mestu morate vedeti kaj več kot le dejstva in uporabljati znanje z analiziranjem tehničnih rešitev, reševati probleme in sprejemati odločitve.

Izpitni center se nahaja na Leskoškovi cesti 6 v Ljubljani. 

Za vse dodatne informacije pokličite na telefonsko številko +386 1 5855 312.

Kaj pričakovati na dan izpita

Pred začetkom izpita se izvede identifikacija tečajnika (osebni dokument s sliko). Kandidat potrdi in podpiše svoj uraden pristop k izpitu še z elektronskim podpisom in fotografijo, ki jo naredimo ob prijavi. Opravljanje izpita je strogo nadzorovano preko video kamere ali z navzočnostjo pooblaščene osebe. Vsakršno prepisovanje in uporaba raznih pripomočkov je prepovedana. V prostor kjer se opravljajo izpiti je ravno tako strogo prepovedano prinašanje knjig, notesnikov, mobilnih telefonov, kalkulatorjev.  Ob vstopu v izpitno sobo kandidat prejme pisalo in list, predviden za beleženje izpitnih podatkov. Rezultat uspešnosti opravljanja izpita dobijo kandidati v večini primerov takoj ob zaključku izpita. V primeru ugotovitve kršitev izpitnih pravil se opravljanje izpita nemudoma prekine, ugotovljene nepravilnosti pa se posreduje neposredno na izpitni center Pearson VUE.

Kako se prijavim na Microsoft izpit?

Vsi, ki prvič opravljate Microsoft izpit preko Pearson VUE, morate pred registracijo na izpit izpolniti naslednje zahteve:

Nato sledite korakom:

  1. na strani Microsoft Learning , v kotu desno zgoraj, kliknite Sign in.
  2. Za vpis uporabite vaš Microsoft account. Pomembno: Če ste MCP, uporabite MS account povezan z vašimi, že članskim.
  3. V zgornjem desnem kotu, kliknite na Account in izberite Profile Settings.
  4. Ustvarite, uredite ali potrdite vaš profil in kliknite Save.

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Luka Krajcer
IT System Admin Lead

Novo pridobljena znanja so nam omogočila širši pregled nad potrebami naših uporabnikov. Omogočila so lažje odločanje pri izbiri arhitekture in dizajna SQL-rešitev.

Preberite več

Peter Božič
Container

Seminar je bil odlično voden in osnovan. Znanja, ki sem se jih naučil, bom s pridom uporabil pri svojem delu.

Preberite več

Hinko Uršič
Vodilni inštruktor inženirskega in splošnega usposabljanja

Udeleženci usposabljanja so zelo pozitivno ocenili tako vsebino kot izvedbo.

Preberite več

Aljaž Kranjc
Sistemski inženir

S&T izobraževalni center ponuja veliko uporabnih tečajev iz področja Oracle, s katerimi sem poglobil znanje administracije podatkovne baze Oracle, ki ga potrebujem za opravljanje nalog na mojem delovnem mestu.

Preberite več

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci

Kontakti