EN
SI

Kako najhitreje skočiti na Kubernetes vlak?

Deli novico

Dobimo se na spletu – srečanje smo za vas posneli.

iconmonstr-calendar-5-24Sreda, 19. 1. 2022 – oglejte si ga kadarkoli!

iconmonstr-time-3-2410.00-11.15

Dodaj v koledar 2022-01-19 10:00:00 2022-01-19 11:30:00 Slovenia/Ljubljana Kako najhitreje skočiti na Kubernetes vlak? Tehnologija vsebnikov postaja tudi v slovenskem okolju vse bolj atraktivna rešitev za poslovna okolja, ki se srečujejo z najnaprednejšimi aplikacijami. Obstoječe aplikacije, razvite na t.i. tradicionalen način, je ponekod že težko posodobiti, integrirati in razširiti, kar lahko postane ovira, ko poskušate ustvariti nove in inovativne digitalne izkušnje za svoje stranke...

Tehnologija vsebnikov postaja tudi v slovenskem okolju vse bolj atraktivna rešitev za poslovna okolja, ki se srečujejo z najnaprednejšimi aplikacijami. Obstoječe aplikacije, razvite na t.i. tradicionalen način, je ponekod že težko posodobiti, integrirati in razširiti, kar lahko postane ovira, ko poskušate ustvariti nove in inovativne digitalne izkušnje za svoje stranke oziroma uporabnike. Želite izvedeti, kako lahko opolnomočite razvijalce najnaprednejših aplikacij, da bodo razvijali hitreje in med uporabnike lansirali bolj varne in zmogljive aplikacije?

Vabimo vas, da se nam pridružite na prvem spletnem srečanju, ki ga organiziramo v okviru digitalne kampanje VMware Virtual Cloud Foundation, na kateri vam bomo predstavili rešitve, s katerimi bodo vaše IT storitve stroškovno učinkovite, lažje za upravljanje in pripravljene na nenadne, nepričakovane spremembe, ki zahtevajo hiter odziv.

VMware Tanzu je družina izdelkov in storitev, ki poenostavlja delo z več oblaki, obenem pa razbremeni razvijalce, da lahko z dostopom do pravih virov hitreje opravljajo svoje delo. Omogoča:

  • Posodobitev obstoječih aplikacij,
  • Izboljšano izkušnjo razvijalcev,
  • Pospešitev vpeljave sistema Kubernetes v poslovna okolja,
  • Upravljanje oblakov, gruč in aplikacij z osrednjega mesa.

Preko spodnjega obrazca, si rezervirajte mesto na spletnem srečanju in v naši družbi spoznajte razvoj in delo z aplikacijami v vsebnikih z VMware Tanzu v sredo, 19. 1. 2022 ob 10. uri!

10.00–10.05
Uvodni pozdrav in predstavitev vsebin spletnega srečanja – Anže Vrhovec, S&T Slovenija
10.05–10.35
Kaj moramo vedeti o vsebnikih? – Zoran Brinšek, S&T Slovenija
10.35–11.05
VMware Tanzu – prikaz delovanja v demo okolju – Lovro Lukša, S&T Slovenija
11.05–11.15
Čas za vprašanja in diskusijo

Prenos posnetka spletnega srečanja

Prenesite si posnetek in spoznajte, kako lahko z VMware Tanzu opolnomočite razvijalce najnaprednejših aplikacij in zagotovite inovativne digitalne izkušnje za vaše stranke!

Kako najhitreje skočiti na Kubernetes vlak?