EN
SI

Kako okrepiti obrambo pred sovražnikom na kiber-fronti?

Deli novico

Dobimo se na spletu – srečanje smo za vas posneli.

iconmonstr-calendar-5-24Četrtek, 13. 1. 2022 – oglejte si ga kadarkoli!

iconmonstr-time-3-2410.00-12.00

Dodaj v koledar 2022-01-13 10:00:00 2022-01-13 12:00:00 Slovenia/Ljubljana Kako okrepiti obrambo pred sovražnikom na kiber-fronti? Kljub temu da imajo danes že praktično vsa IT okolja implementirane takšne ali drugačne rešitve za zaščito svojih podatkov pred kibernetskimi napadi, pa je odstotek organizacij, ki so imele incident z negativnim učinkom na poslovanje žal še zmeraj zelo visok in vse bolj pogost tudi pri nas. Stanje jasno kaže...

Kljub temu da imajo danes že praktično vsa IT okolja implementirane takšne ali drugačne rešitve za zaščito svojih podatkov pred kibernetskimi napadi, pa je odstotek organizacij, ki so imele incident z negativnim učinkom na poslovanje žal še zmeraj zelo visok in vse bolj pogost tudi pri nas. Stanje jasno kaže na to, da napadalci vsakodnevno razvijajo nove načine, kako zaobiti naš obrambni zid, zato moramo slednjega okrepiti z najsodobnejšimi mehanizmi, ki so na voljo. Vas zanima kako?

Na spletnem dogodku »Kako okrepiti obrambo pred sovražnikom na kiber-fronti?« bomo predstavili rešitev Dell EMC Cyber Recovery, ki nas rešuje, ko sovražnik prebije vse frontne črte (zaščite na delovnih postajah in strežnikih,…), razen zadnje – sistema za varnostno kopiranje. Rešitev ščiti in izolira kritične podatke pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi izpopolnjenimi grožnjami, predstavlja pa korak naprej od klasičnih sistemov varnostnega kopiranja, saj dodaja koncept izolacije in z naprednimi algoritmi preiskuje varnostne kopije, z namenom odkrivanja sabotažne kode.

Preko spodnjega obrazca, si rezervirajte mesto na spletnem srečanju in se nam pridružite v četrtek, 13. 1. 2022 ob 10. uri!

10.00 – 10.10
Uvodni pozdrav in predstavitev vsebin spletnega srečanja - Vesna Matko, S&T Slovenija
10.10 – 10.55
Pomen načrtovanja okrevanja po kibernetskem napadu - Primož Golob, Dell EMC
10.55 – 11.40
Praktični prikaz delovanja rešitve Dell EMC Cyber Recovery - Zoran Brinšek, S&T Slovenija
11.40 - 12.00
Čas za vprašanja in diskusijo

Prenos posnetka spletnega srečanja

Prenesite si posnetek spletnega srečanja in spoznajte rešitev Dell EMC Cyber Recovery, s katero boste pripravljeni tudi na trenutek, ko sovražnik prebije vse frontne črte!

Kako okrepiti obrambo pred sovražnikom na kiber-fronti?