EN
SI
15. maja, 2018

S&T bo spet del NT Konference, kaj pa vi?

Deli novico

V naslednjem tednu bo na slovenski obali potekala že 23. NT konferenca, osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo je lansko leto obiskalo preko 2.200 udeležencev. Dogodek je postal platforma povezovanja tehnoloških in poslovnih vsebin ter predstavlja tako tehnološke novosti in informacijske trende kot tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese, ki jih moramo nenehno prilagajati in nadgrajevati.

Odvijala se bo med 22. in 24. majem 2018, v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Na dogodku, ki združuje IT strokovnjake, razvijalce in poslovno javnost je nabor svežih informacij s katerimi olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev.

Če boste tudi vi del 23te NTK, vas vabimo k poslušanju S&T predavanja na katerem vam bomo predstavili pravo pot iz klasičnega v hibridno IT okolje. Predavanje bosta vodila Jure Pečar iz S&T Slovenija in Gorazd Zakrajšek iz turistične agencije Kompas. Govorila bosta o izzivih in razlogih za prenovo IT sistema v agilnem okolju, ki se srečuje tudi z izrazito sezonskimi vplivi. Pridružite se nam v sredo, 23.05. ob 17:15, tik preden si bomo zaslužili Peer2Pir. Se vidimo?