EN
SI

Let’s talk about SECurity: “Kako zaščititi varnostne kopije podatkov pred kripto napadi?”

Deli novico

iconmonstr-location-1-24Dobimo se na spletu! Do srečanja lahko dostopate TUKAJ

iconmonstr-calendar-5-24Torek, 01. 12. 2020

iconmonstr-time-3-2413:30


Organizacije po vsem svetu se vse pogosteje soočajo s sunkovito rastjo podatkov, ki so zanje neprecenljive vrednosti, zato je njihova učinkovita zaščita nujna. Obenem pa se vse več podjetij odloča za shranjevanje podatkov in uvedbo novih aplikacij kar v oblaku, kar zanje predstavlja dodatne varnostne ovire. Kako torej istočasno zavarovati vaše kritične aplikacije in se spopasti s potrebami vse večjih podatkovnih obremenitev brez negativnih posledic v obliki izpadov in prekinitev delovanja, ki lahko s seboj prinesejo visoke finančne posledice?

Če se tudi vaše podjetje spopada s podobnimi izzivi, vas vabimo, da se udeležite prvega v seriji spletnih dogodkov Let’s talk about SECurity, na katerem se bomo tokrat posvetili varnosti v podatkovnih centrih in odgovorili na vprašanje “Kako zaščititi varnostne kopije podatkov pred kripto napadi?”.

Na srečanju vam bo naša ekipa strokovnjakov s področja naprednih rešitev za moderne podatkovne centre predstavila DELL EMC PowerProtect DD, novo generacijo rešitev Data Domain, ki vam omogočajo hitrejše varnostno kopiranje in obnovo po katastrofi ter upravljanje s podatki v velikem obsegu.

Prenos posnetka spletnega srečanja

Izpolnite spodnji obrazec in si prenesite spletno srečanje Let’s talk about SECurity: “Kako zaščititi varnostne kopije podatkov pred kripto napadi?”.

Let’s talk about SECurity: “Kako zaščititi varnostne kopije podatkov pred kripto napadi?”