EN
SI

Up-to-the-minute networks: Kdo, kaj in kako se povezuje v vašo mrežo?

Deli novico

Dobimo se na spletu!

iconmonstr-calendar-5-24Sreda, 14. 04. 2021

iconmonstr-time-3-2410.00

Dodaj v koledar 2021-04-14 10:00:00 2021-04-14 11:30:00 Slovenia/Ljubljana Up-to-the-minute networks: Kdo, kaj in kako se povezuje v vašo mrežo? Živimo v zanimivih časih, po eni strani je epidemija prinesla spremenjen način dela in vedno več uporabnikov, ki se v omrežje povezujejo preko zunanjih omrežij. Po drugi strani pa se število povezanih naprav drastično povečuje. Naloga IT oddelkov pa je zagotoviti dostop do omrežja zgolj "zaupanja vrednim napravam". Kako? Prvi...

Živimo v zanimivih časih, po eni strani je epidemija prinesla spremenjen način dela in vedno več uporabnikov, ki se v omrežje povezujejo preko zunanjih omrežij. Po drugi strani pa se število povezanih naprav drastično povečuje. Naloga IT oddelkov pa je zagotoviti dostop do omrežja zgolj “zaupanja vrednim napravam”.

Kako?

Prvi korak je prijava na spletno srečanje, ki ga organiziramo s vodilnim proizvajalcem omrežnih rešitev CISCO “Up-to-the-minute Networks: Kdo, kaj in kako se povezuje v vašo mrežo?”

Naši strokovnjaki bodo spregovorili kako do varnega in preprostega upravljanja naprav ter uporabnikov vašega omrežja z rešitvijo Cisco Identity Services Engine (ISE). Svoje ugotovitve bodo podkrepili tudi z primeri iz prakse. Vas zanima več?

10:00-10:05
Dobrodošli na spletnem srečanju Up to the minute networks: Kdo, kaj in kako se povezuje v vašo mrežo, Damir Benedičič, S&T Slovenija
10:05-10:40
Cisco ISE - Celovit pristop za varno krmarjenje po vašem omrežju, Damir Benedičič, S&T Slovenija
10:40-10:55
Rešitve za kontroliran dostop uporabnikov in naprav do omrežja v praksi, Gregor Trampuš, S&T Slovenija
10:55-11:10
Čas za vprašanja občinstva in zaključek druženja na spletu

Prenos posnetka spletnega srečanja Omrežimo omrežje, omatiričmo matričje

Prenesite si posnetek spletnega srečanja z naslovom Omrežimo omrežje, omatričimo matričje.

Up-to-the-minute networks: Kdo, kaj in kako se povezuje v vašo mrežo?