EN
SI

S&T Slovenija

Prava izbira, ko iščete partnerja za zagotavljanje poslovnih in informacijskih storitev.

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d. o. o., je že več kot 30 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjamo se z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem kompleksnih poslovnih in IT rešitev, ter izvajanjem upravljanih storitev IT (managed services). 

Svojim strankam nudimo zanesljive, prilagodljive, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočamo, uporabo inovativnih in prilagojenih IT rešitev, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost poslovanja ter posledično na poslovne rezultate. V S&T Slovenija zaposlujemo več kot 200 vrhunskih strokovnjakov in smo prisotni na štirih lokacijah, sedež družbe je v Ljubljani, poslovne enote pa v Celju, Kranju in Mariboru.

Stavimo na predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, ki jim omogočajo učinkovitost poslovanja. Naši zaposleni so naš največji kapital in hkrati ključni nosilci naše poslovne strategije. Gre za vrhunske strokovnjake, ki lahko še tako zahtevne naloge opravijo z odliko. Pa naj gre za postavitev podatkovnega centra, informacijsko varnost, omrežno infrastrukturo, zunanje izvajanje storitev ali pa svetovanje na področju finančnega in kadrovskega managementa ter oblikovanje rešitev za proizvodna in logistična podjetja.

Osebna izkaznica

Ime podjetja: S&T Iskratel d. o. o.

Polno ime podjetja: S&T Iskratel, informacijske in komunikacijske rešitve, d.o.o.

Sedež podjetja: Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj

Poslovne enote: Ljubljana, Celje, Maribor

 

Telefon: +386 4 207 00 00 (centrala); +386 1 5855 200; oz. +386 4 207 29 33 (recepcija)

Faks: +386 1 5855 201

 

Spletne strani: www.snt-iskratel.si

Elektronski naslov: info@snt-iskratel.si / racunovodstvo@snt-iskratel.si 

 

Ident. št. za DDV: SI 49029827

Matična številka: 5293162000

Transakcijski računi:

NLB d.d.: SI56 0292 2001 6163 590 / SI56 0292 3001 3468 493

Nova KBM d.d.: SI56 0400 1004 9163 954 / SI56 0400 1004 8752 286

Gorenjska banka d.d.: SI56 0700 0000 2963 440 / SI56 0700 0000 0005 037

Sparkasse d. d.: SI56 3400 0101 0611 742

Osnovni kapital: 5.709.275,00 EUR

 

Registracija: Vpis v register pri Okrožnem sodišču v Kranju, številka vložka 1/00440/00

Glavna direktorja: Sašo Berger in Robert Kuzmič

Vodstvo

Sašo Berger, Glavni direktor

Sašo Berger je v podjetju S&T Slovenija d. o. o. zaposlen že 20 let, kjer je primarno opravljal funkcijo podpredsednika uprave ter izvršnega direktorja za področje financ, IT in pravnih zadev. V letu 2013 je prevzel novo vlogo predsednika uprave. Vsa leta dela v podjetju je aktivno vpet v razvoj poslovanja novih poslovnih rešitev in storitev, ki jih podjetje redno uvaja na trg. Pred tem je izkušnje pridobival kot produktni vodja v marketingu v Kolinski d.d. in kot vodja finančne službe v podjetju Tehnoimpex d.d. Od septembra 2022 opravlja funkcijo glavnega direktorja novoustanovljenega skupnega podjetja S&T Iskratel.

 

 

 

Robert Kuzmič, Glavni direktor

Robert Kuzmič je v Iskratelu zaposlen od leta 1999. Po izobrazbi je diplomirani inženir elektrotehnike, svojo poklicno pot pa je začel na področju tehnične prodaje, preden je leta 2006 službeno odšel v tujino. Do leta 2014 je opravljal vodstvene funkcije v družbah skupine Iskratel, nato pa se je vrnil v Slovenijo in postal glavni direktor prodaje skupine Iskratel. Leta 2021 je postal glavni direktor skupine Iskratel, od septembra 2022 pa opravlja funkcijo glavnega direktorja novoustanovljenega skupnega podjetja S&T Iskratel.

Profil podjetja S&T Iskratel

Zanesljive, pametne in varne rešitve za bolje povezan svet

Evropski ponudnik storitev in celovitih IKT-rešitev za digitalizacijo industrije. Rešitve prilagojene potrebam strank. Produkti zasnovani in izdelani v lastnih razvojnih in proizvodnih centrih.

PRENOS PROFILA PODJETJA

Družini prijazno podjetje

Družba S&T Iskratel je vključena v ugledno skupino delodajalcev, ki so pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. V sklopu polnega certifikata zaposlenim nudimo raznovrstne ukrepe, s katerimi gradimo našo kulturo in omogočamo lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Zavezani smo k spremljanju in stalnemu izboljševanju ukrepov, ki podpirajo naše delovne procese in omogočajo še bolj kakovostno delovno okolje. Na ta način skušamo ohranjati motiviranost in zadovoljstvo zaposlenih in se čim bolj približati njihovim željam, saj verjamemo, da je vzajemnost v poslovnem okolju izrednega pomena.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Razvoj naprednejše družbe z reševanjem zahtevnih poslovnih in informacijskih izzivov.

Vizija

Prva izbira podjetij v regiji pri zagotavljanju poslovnih in informacijskih storitev.

Strateške usmeritve, na katere se osredotočamo, zadevajo povečanje prodaje na tujih trgih, prilagoditve portfelja za obstoječe potrebe trga, kot tudi za potrebe prihodnosti, ter razvoj specifičnih rešitev in znanj s področja informacijskih in poslovnih rešitev.

Vrednote

Naše vrednote so naš kompas vedenja. Prepričani smo, da izkazovanje pravih vedenj, ki so skladna z našimi vrednotami v največji meri kreira naš uspeh. Naše sodelavce nenehno spodbujamo k ravnanju, ki je skladno z našimi vrednotami. V naših vrstah boste spoznali odgovorne, odzivne in zanesljive posameznike, ki z dobro komunikacijo odlično sodelujejo med seboj.

 

Razvoj S&T Slovenija do danes

S&T Slovenija je v več kot 30ih letih obstoja na slovenskem trgu, soustvarjal razvoj trga informacijskih tehnologij in s tem pomembno prispeval k razvoju družbe.  

Naši začetki segajo v leto 1991, ko smo se odcepili od tedanjega sistema Hermes in postali samostojno podjetje Hermes Plus, ki se je ukvarjalo z IT-storitvami ter s prodajo, servisiranjem in namestitvijo opreme Hewlett Packard.

Na začetku je bil Hermes Plus ozko usmerjen – osredotočeni smo bili na prodajo in vzdrževanje opreme znamke Hewlett Packard. Sčasoma pa smo začeli razvijati druge programe, razširili smo sodelovanje z dobavitelji oz. proizvajalci ter s tem krog strank. Kot pomemben mejnik štejemo odločitev da se poleg infrastrukturnih rešitev usmerimo tudi v storitve. Znamko smo gradili z zanesljivostjo, odzivnostjo in številnimi izkušnjami.

Ob koncu devetdesetih let se je podjetje Hermes Plus združilo s podjetjem S&T (sprva je bilo ime povzeto po priimkih ustanoviteljev: Thomas Streimelweger and Karl Tantscher) – System & Technology, ki ima sedež v Linzu v Avstriji. S to združitvijo smo postali del velike mednarodne skupine, ki kotira na frankfurtski borzi in v okviru katere deluje približno 70 družb.

Do sem, kjer smo danes, je torej vodila naravna pot razvoja. Danes smo največji sistemski integrator v Sloveniji. Svojim strankam ponujamo celostno informacijsko podporo poslovanju, optimizacijo stroškovne učinkovitosti, povečevanje prihodkov in še več. Naš uspeh temelji na ustvarjanju partnerskega odnosa s strankami, ki je osnovan na medsebojnem zaupanju. Ta način sodelovanja, nam omogoča, da dobro razumemo obstoječe in prihodnje potrebe naših uporabnikom in trga, ter da v to smer vodimo svoj razvoj.

Kje nas najdete?

Poslovna stavba podjetja S&T Iskratel d.o.o. v Ljubljani, se nahaja na:

Leskoškovi cesti 6, Ljubljana.

 

Kako do nas iz smeri:

Maribor, Novo mesto

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Kranju. Obvoznico zapustite na izvozu Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, pri drugem pa zavijete levo in se peljete čez obvoznico. Pri naslednjem semaforju peljete naravnost, potem pa v prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

Koper, Kranj

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Mariboru. Obvoznico zapustite na izvozu Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

LJ center po Dunajski cesti

pri stavbi WTC zavijete na obvoznico v smeri Maribor in se peljete do izvoza – Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

 

Sedež podjetja S&T Iskratel d.o.o. se nahaja na Ljubljanski cesti 24a, 4000 Kranj.

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt-iskratel.si

ALI

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Tonči Cerar
Direktorica za informatiko skupine Helios

S prenovo okolja SAP ERP smo pridobili najnovejše tehnologije, ki poleg večje zanesljivosti in lažjega upravljanja omogočajo tudi hitrejše procesiranje podatkov ter optimizacijo poslovnih procesov.

Preberite več

Slavko Ovčina
Direktor IT in procesov

S podjetjem S&T Slovenija sodelujemo na področju IKT-storitev že več kot 15 let. Do danes smo zgradili neke vrste partnerski odnos in skupaj s podjetjem S&T razvijamo ERP-sistem.

Preberite več

Luka Krajcer
IT System Admin Lead

Novo pridobljena znanja so nam omogočila širši pregled nad potrebami naših uporabnikov. Omogočila so lažje odločanje pri izbiri arhitekture in dizajna SQL-rešitev.

Preberite več

Renata Hlastec
Vodja službe informacijskih tehnologij

Od svojih dobaviteljev pričakujemo partnerski odnos, visoko stopnjo strokovnosti, poglabljanje v poslovne izzive, proaktiven in korekten odnos. Vse to podjetje S&T izpolnjuje v celoti.

Preberite več

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci