EN
SI

S&T Slovenija

Prava izbira, ko iščete partnerja za zagotavljanje poslovnih in informacijskih storitev.

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d. o. o., je že več kot 30 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjamo se z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem kompleksnih poslovnih in IT rešitev, ter izvajanjem upravljanih storitev IT (managed services). 

Svojim strankam nudimo zanesljive, prilagodljive, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočamo, uporabo inovativnih in prilagojenih IT rešitev, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost poslovanja ter posledično na poslovne rezultate. V S&T Slovenija zaposlujemo več kot 200 vrhunskih strokovnjakov in smo prisotni na štirih lokacijah, sedež družbe je v Ljubljani, poslovne enote pa v Celju, Kranju in Mariboru.

Stavimo na predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, ki jim omogočajo učinkovitost poslovanja. Naši zaposleni so naš največji kapital in hkrati ključni nosilci naše poslovne strategije. Gre za vrhunske strokovnjake, ki lahko še tako zahtevne naloge opravijo z odliko. Pa naj gre za postavitev podatkovnega centra, informacijsko varnost, omrežno infrastrukturo, zunanje izvajanje storitev ali pa svetovanje na področju finančnega in kadrovskega managementa ter oblikovanje rešitev za proizvodna in logistična podjetja.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Razvoj naprednejše družbe z reševanjem zahtevnih poslovnih in informacijskih izzivov.

Vizija

Prva izbira podjetij v regiji pri zagotavljanju poslovnih in informacijskih storitev.

Strateške usmeritve, na katere se osredotočamo, zadevajo povečanje prodaje na tujih trgih, prilagoditve portfelja za obstoječe potrebe trga, kot tudi za potrebe prihodnosti, ter razvoj specifičnih rešitev in znanj s področja informacijskih in poslovnih rešitev.

Vodstvo

Sašo Berger, Glavni direktor

Sašo Berger je v podjetju S&T Slovenija d. o. o. zaposlen že 20 let, kjer je primarno opravljal funkcijo podpredsednika uprave ter izvršnega direktorja za področje financ, IT in pravnih zadev. V letu 2013 je prevzel novo vlogo predsednika uprave. Vsa leta dela v podjetju je aktivno vpet v razvoj poslovanja novih poslovnih rešitev in storitev, ki jih podjetje redno uvaja na trg. Pred tem je svoje raznovrstne izkušnje pridobival kot produktni vodja v marketingu v Kolinski d.d. in kot vodja finančne službe v podjetju Tehnoimpex d.d.

 

 

 

Matjaž Kureš, Direktor

Matjaž Kureš ima več kot 25 let delovnih izkušenj na trgu informacijskih tehnologij, predvsem na vodstvenih in prodajnih pozicijah. Svojo poslovno pot je začel leta 1996 kot prodajni inženir v podjetju Hermes Plus d.d., nadaljeval kot direktor prodaje in poslovnega razvoja pri spletnem založniku eGV, ter se leta 2003 pridružil podjetju Simt d.o.o. kot direktor prodaje in kasneje član uprave. Septembra 2007 je prevzel položaj generalnega direktorja slovenske podružnice podjetja HP, kjer je aktivno sodeloval pri izdelavi in implementaciji strateških usmeritev podjetja. Februarja 2012 se je ponovno pridružil podjetju S&T Slovenija d. o. o., kot direktor razvoja in prodaje infrastrukturnih rešitev in storitev. V letu 2013 je prevzel novo vlogo člana uprave in je primarno odgovoren za področje prodaje in razvoja infrastrukturnih rešitev in storitev ter IT svetovanja.

 

Jure Fir, Direktor

Jure Fir že od začetka svoje poslovne poti deluje v svetu informacijskih tehnologij in s svojim znanjem, prodornostjo in proaktivnim pristopom pomembno prispeva k razvoju trga z uvajanjem kompleksnih IT rešitev. Tekom 15 let poslovne kariere je deloval na prodajnih in vodilnih pozicijah IT infrastrukturnih rešitev in z odličnim razumevanjem potreb slovenskih organizacij, ko gre za realizacijo zahtevnih IT infrastrukturnih projektov, ustvarjal pomembne mejnike pri razvoju informacijske družbe v Sloveniji. Leta 2010 se je pridružil družbi S&T Slovenija in od takrat aktivno soustvarjal njen uspeh, pred pridružitvijo upravi S&T Slovenija leta 2021, kot direktor infrastrukturne prodaje.

Družini prijazno podjetje

S&T Slovenija je že 10 let vključen v ugledno skupino delodajalcev, ki so pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. V sklopu polnega certifikata zaposlenim nudimo raznovrstne ukrepe, s katerimi gradimo našo kulturo in omogočamo lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja.

S pridobitvijo certifikata in tekom rednih revizijskih pregledov smo predani izpolnjevanju in stalnemu izboljševanju ukrepov, ki podpirajo naše delovne procese in omogočajo še bolj kakovostno delovno okolje. Med drugim tudi na ta način skušamo ohranjati motiviranost in zadovoljstvo zaposlenih in se čim bolj približati njihovim željam, saj verjamemo, da je vzajemnost v poslovnem okolju izrednega pomena.

Vrednote

Naše vrednote so naš kompas vedenja. Prepričani smo, da izkazovanje pravih vedenj, ki so skladna z našimi vrednotami v največji meri kreira naš uspeh. Naše sodelavce nenehno spodbujamo k ravnanju, ki je skladno z našimi vrednotami. V naših vrstah boste spoznali odgovorne, odzivne in zanesljive posameznike, ki z dobro komunikacijo odlično sodelujejo med seboj.

 

Razvoj S&T Slovenija do danes

S&T Slovenija je v več kot 30ih letih obstoja na slovenskem trgu, soustvarjal razvoj trga informacijskih tehnologij in s tem pomembno prispeval k razvoju družbe.  

Naši začetki segajo v leto 1991, ko smo se odcepili od tedanjega sistema Hermes in postali samostojno podjetje Hermes Plus, ki se je ukvarjalo z IT-storitvami ter s prodajo, servisiranjem in namestitvijo opreme Hewlett Packard.

Na začetku je bil Hermes Plus ozko usmerjen – osredotočeni smo bili na prodajo in vzdrževanje opreme znamke Hewlett Packard. Sčasoma pa smo začeli razvijati druge programe, razširili smo sodelovanje z dobavitelji oz. proizvajalci ter s tem krog strank. Kot pomemben mejnik štejemo odločitev da se poleg infrastrukturnih rešitev usmerimo tudi v storitve. Znamko smo gradili z zanesljivostjo, odzivnostjo in številnimi izkušnjami.

Ob koncu devetdesetih let se je podjetje Hermes Plus združilo s podjetjem S&T (sprva je bilo ime povzeto po priimkih ustanoviteljev: Thomas Streimelweger and Karl Tantscher) – System & Technology, ki ima sedež v Linzu v Avstriji. S to združitvijo smo postali del velike mednarodne skupine, ki kotira na frankfurtski borzi in v okviru katere deluje približno 70 družb.

Do sem, kjer smo danes, je torej vodila naravna pot razvoja. Danes smo največji sistemski integrator v Sloveniji. Svojim strankam ponujamo celostno informacijsko podporo poslovanju, optimizacijo stroškovne učinkovitosti, povečevanje prihodkov in še več. Naš uspeh temelji na ustvarjanju partnerskega odnosa s strankami, ki je osnovan na medsebojnem zaupanju. Ta način sodelovanja, nam omogoča, da dobro razumemo obstoječe in prihodnje potrebe naših uporabnikom in trga, ter da v to smer vodimo svoj razvoj.

Osebna izkaznica

Ime podjetja: S&T Slovenija d. o. o.

Polno ime podjetja: S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d. o. o., Ljubljana

Sedež podjetja: Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija

Poslovne enote: Celje, Kranj in Maribor

 

Telefon: +386 (0)1 5855 200

Faks: +386 (0)1 5855 201

 

Spletne strani: www.snt.si

Elektronski naslov: info@snt.si

 

Ident. št. za DDV: SI66180210

Matična številka: 5447640000

Transakcijski računi:

SI56 0292 2001 6163 590 NLB d.d.

SSI56 3400 0101 0611 742 Sparkasse d.d.

SI56 0700 0000 2963 440 Gorenjska banka d.d.

SI56 0400 1004 9163 954 Nova KBM d.d.

 

Osnovni kapital: 1.310.716,07 EUR

 

Registracija: Vpis v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, 25. januar 1991, številka vložka: 1/10566/00

Glavni direktor: Sašo Berger

Kje nas najdete?

Poslovna stavba podjetja S&T Slovenija d.d., v Ljubljani, se nahaja na:

Leskoškovi cesti 6, Ljubljana.

 

Kako do nas iz smeri:

Maribor, Novo mesto

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Kranju. Obvoznico zapustite na izvozu Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, pri drugem pa zavijete levo in se peljete čez obvoznico. Pri naslednjem semaforju peljete naravnost, potem pa v prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

Koper, Kranj

po vstopu na ljubljansko obvoznico se peljete v smeri proti Mariboru. Obvoznico zapustite na izvozu Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

LJ center po Dunajski cesti

pri stavbi WTC zavijete na obvoznico v smeri Maribor in se peljete do izvoza – Lj. – Nove Jarše. Pri prvem semaforju peljete naravnost, sledite tabli Nakupovalno središče BTC, tako da pred drugim semaforjem zavijete desno. V prvem križišču, nasproti Koloseja, zavijete levo. Sedaj ste na Leskoškovi cesti. Vhod v našo stavbo je približno 200 m od križišča na desni strani.

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt-iskratel.si

ALI

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Tonči Cerar
Direktorica za informatiko skupine Helios

S prenovo okolja SAP ERP smo pridobili najnovejše tehnologije, ki poleg večje zanesljivosti in lažjega upravljanja omogočajo tudi hitrejše procesiranje podatkov ter optimizacijo poslovnih procesov.

Preberite več

Slavko Ovčina
Direktor IT in procesov

S podjetjem S&T Slovenija sodelujemo na področju IKT-storitev že več kot 15 let. Do danes smo zgradili neke vrste partnerski odnos in skupaj s podjetjem S&T razvijamo ERP-sistem.

Preberite več

Luka Krajcer
IT System Admin Lead

Novo pridobljena znanja so nam omogočila širši pregled nad potrebami naših uporabnikov. Omogočila so lažje odločanje pri izbiri arhitekture in dizajna SQL-rešitev.

Preberite več

Renata Hlastec
Vodja službe informacijskih tehnologij

Od svojih dobaviteljev pričakujemo partnerski odnos, visoko stopnjo strokovnosti, poglabljanje v poslovne izzive, proaktiven in korekten odnos. Vse to podjetje S&T izpolnjuje v celoti.

Preberite več

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci