EN
SI

Cisco omrežne rešitve

Nadgradite svoje omrežje z inteligentnimi omrežnimi rešitvami Cisco in si zagotovite prilagodljivo, zanesljivo, uporabniku prijazno in varno omrežje za vaše okolje!

Omrežne rešitve za učinkovito podporo vašemu digitalnemu poslovanju s Cisco omrežno opremo

Se vaše omrežje lahko prilagodi novim potrebam?

S Cisco omrežnimi rešitvami in stikali družine Nexus ter družine MDS si zagotovite željeno prilagodljivost na potrebe prihodnosti.

Razmišljate o prenovi podatkovnega centra?

Ne pozabite, da mora tudi omrežje podpreti vaše poslovne iniciative. Izberite moderno, prilagodljivo omrežje, ki omogoča samooptimizacijo.

Postaja vzdrževanje vašega omrežja predrago?

Poskrbite za pravočasno nadgradnjo vašega omrežnega sistema in se izognite visokim stroškom vzdrževanja.

Je vaše omrežje podvrženo varnostnim tveganjem?

Cisco omrežne rešitve vsebujejo številne funkcionalnosti, ki zagotavljajo varnost in transparentnost omrežja.

Vas zanima, če je fabric postavitev centralnega omrežja primerna za vaše poslovno okolje? Oglejte si posnetek webinarja in preverite!

Najbolj prilagodljiva omrežna postavitev in hkrati najbolj primerna postavitev omrežja za potrebe prihodnosti je t. i. fabric postavitev. Oglejte si posnetek izobraževalnega webinarja o fabric centralnih omrežjih, v katerem je naš strokovnjak, Marko Rahne, predstavil ključne prednosti fabric arhitekture omrežij za slovenska podjetja. Preverite, kakšne so razlike med klasično in fabric postavitvijo omrežne infrastrukture ter spoznajte 3 različne dizajne centralnega omrežja, prilagojene za slovenski trg.

Kako zgradimo omrežje podatkovnega centra za danes in jutri v treh korakih!

Korak 1: OSNOVA JE FABRIC (po S&Tjevsko »Matričje«)

Omrežja podatkovnega centra se z arhitekturnega vidika lahko postavi na tradicionalen način, a vse pogosteje svetujemo lažje razširljivo in bistveno bolj prilagodljivo fabric postavitev. Cisco Unified Fabric, ki je ključni gradnik splošnih, virtualiziranih in oblačnih podatkovnih centrov (SDDC - Software-defined data center), zagotavlja temeljno povezljivost in združuje hrambo podatkov, povezovanje podatkov (data networking & storage) ter omrežne storitve.

Korak 2: NATO OMREŽJE NADGRADIMO Z AVTOMATIZACIJO in PROGRAMABILNOSTJO ter ustvarimo Programsko opredeljeno omrežje

Velikost in kompleksnost omrežij dosega točko, ko IT oddelki ne morejo več zagotavljati ustreznega upravljanja omrežij in hitrih odzivov na dnevno spreminjajoče se poslovne zahteve. Integracija novih naprav, dodatne storitve in aplikacije ter njihovo servisiranje od številnih strank zahteva posodobitev omrežne infrastrukture. Z naprednimi rešitvami Cisco uporabniki poleg »off-the-shelf« SDN rešitev razvijejo tudi svoje inteligentne rešitve, ki s pomočjo definiranih vmesnikov omogočajo programabilnost komponent. Programsko opredeljeno omrežje SDN, ki poenostavlja upravljanje, torej vodi tudi do nižjih stroškov in neodvisnosti od proizvajalcev strojne opreme.

Korak 3: PODATKOVNEMU CENTRU DODAMO ŠE INTELIGENCO

Z aplikativnimi rešitvami (kot sta na primer Cisco AppDynamics in Cisco Tetration) lahko bistveno optimiziramo ne le upravljanje omrežja, temveč splošno delovanje in reševanje težav znotraj podatkovnega centra. Inteligentne rešitve lahko rešijo marsikatero težavo, preden ta pusti trajnejše posledice.

S spodnjim modelom preverite, ali imate sodobno omrežje

Kje je vaša organizacija na poti do sodobnega omrežja, ki jo zahteva digitalna doba? Preverite s Cisco modelom pripravljenosti digitalnih omrežij in ocenite trenutno raven pripravljenosti svojega omrežja.

Skupaj smo ustvarili omrežja za potrebe, ki prihajajo

S&T - vodilni ponudnik Cisco omrežnih rešitev v Sloveniji.

Cinkarna Celje

»S&T Slovenija je dolgoletni strateški partner Cinkarne Celje na področju omrežnih rešitev. Zagotavljajo nam visoko razpoložljiva in zanesljiva omrežja, strokovno podporo, ter svetovanje ob izboru rešitev, ki odgovarjajo na spremenjene poslovne potrebe našega podjetja in hkrati dvigujejo nivo varnosti.«

Boris Špoljar,
Vodja služba informatike

Meractor

» /.../Napredne IT rešitve so pomemben del naših investicij. Pri odločanju za nakup informacijskih sistemov strateško izbiramo tehnologije kot tudi partnerje. Za nas je izjemnega pomena, da nam tehnologija, ki jo izberemo omogoča učinkovitost in zanesljivost, partner, ki jo izvaja pa se mora ponašati s strokovnim znanjem in izkušnjami iz prakse. Z uvedbo Cisco Data center Fabric, ki jo je v naše okolje vpeljal S&T Slovenija smo zadostili vsem pogojem izbire, hkrati pa izbrali tehnologijo, ki je s preprosto razširljivostjo in novodobnim načinom komuniciranja naprav v podatkovnem centru, pripravljena na prihodnost.«

Simon Pavovec,
Vodja oddelka za IT infrastrukturo

Nuklearna elektrarna Krško

»V Nuklearni elektrarni Krško se stalno soočamo s strogimi varnostnimi zahtevami in regulativami, ki veljajo v panogi. Velik pomen pri skladnosti ima tudi IT-omrežje, ki mora biti varno, robustno in zanesljivo. S&T Slovenija je strateški partner, ki sledi zahtevam v panogi, dobro pozna globalne trende in nam predlaga rešitve, ki nam zagotavljajo dvig nivoja varnosti ter povečajo zanesljivost omrežja.«

Franc Škaler,
Vodja poslovne informatike

S Cisco omrežnimi rešitvami nadgrajujemo vaše poslovanje

Zaključimo
40+
Cisco projektov
letno
Zaposlujemo
20+
omrežnih in
varnostnih strokovnjakov
Ponosni
15+
let partner
proizvajalca Cisco
Nudimo
24/7
podporo Cisco
naročnikom
Imamo
60+
strank, ki uporabljajo Cisco tehnologije

Kontakti

Miro Faganel
Vodja prodajnega programa
E: miro.faganel@snt.si
T: +386 41 932 563