EN
SI

Poslovne rešitve

Poenostavimo, pohitrimo, optimiziramo in digitaliziramo vaše poslovne procese. Skupaj z vami ustvarjamo naprednejšo družbo.

Poslovne rešitve

Rešitve za finančno industrijo

Zaupanje je v finančnem poslovanju glavna vrednota. V S&T Slovenija že več kot 25 let razvijamo rešitve za finančno industrijo. Z izkušnjami in prilagodljivostjo smo zaupanja vreden partner pri vašem razvoju.

Več >

Poslovno informacijski sistemi

Edinstvena uporabniška izkušnja, mobilnost uporabnika, relevantna informacija na pravem mestu, enostavna povezljivost, je tisto kar v času digitalne preobrazbe, pričakujejo podjetja od svojega poslovno informacijskega sistema. Vam trenutna rešitev to zagotavlja?

Več >

Upravljanje z verigo oskrbe

Rešitve za upravljanje oskrbovalne verige prispevajo k večji zanesljivosti in kakovosti izvedbe ter k zmanjšanju stroškov. S pomočjo naših informacijskih rešitev in storitev so svoje poslovanje izboljšala številna domača in tuja podjetja.

Več >

Specifične rešitve za podporo poslovanju

Različnost poslovnih okolij zahteva specifičen pristop tudi pri programski podpori. Uspešno združevanje naših praktičnih znanj in izkušenj iz različnih poslovnih področij, nam omogoča kvaliteten in hiter razvoj specializirane programske opreme izdelane po meri naročnika.

Več >

Poslovne rešitve

Našim naročnikom nudimo pregled obstoječega poslovanja ter pripravimo predloge za optimizacijo ali avtomatizacijo njihovih poslovnih procesov.

Pomemben korak pred uvedbo rešitve je pregled obstoječega stanja in dogovor glede željenega končnega stanja, ter na podlagi tega, natančen izris rešitve, ki se bo uvajala v okolje našega naročnika.

Zagotavljamo dobavo in namestitev aplikativnih rešitev za podporo poslovanju na osnovi vnaprej izdelanih lastnih standardnih osnovnih gradnikov.

S pogodbenim vzdrževanjem zagotavljamo našim strankam strokovne storitve z razpoložljivostjo naših inženirjev 24 ur dnevno vse dni v letu. Nivo podpore prilagodimo potrebam posamezne stranke.

Naše rešitve lahko naročniki dobijo tudi skozi različne outsourcing modele, ki zajemajo strojno in programsko opremo ter naše storitve.

Omogočamo prenos znanj za kvalitetno in racionalno uporabo programskih rešitev. Uporabnike rešitve izobrazimo glede na njihovo vlogo in specifične potrebe.

Storitve varnostno operativnega centra (SOC)

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Aleš Sedej
Vodja oddelka Podpora poslovanju in rešitvam IT

S svojo strokovnostjo, prilagodljivostjo in poznavanjem bančnega poslovanja je S&T pripomogel k rasti in razvoju banke.

Preberite več

mag. Arian Debeljak
Vodja Centra za informatiko

Sodelovanje s podjetjem S&T Slovenija gradimo predvsem na zelo dobrem in korektnem partnerskem odnosu. S&T je eno redkih podjetij v Slovenij, ki je sposobno zagotoviti širok nabor rešitev in storitev tako na infrastrukturnem področju kot na področju programskih rešitev.

Preberite več

Gorazd Zakrajšek
Direktor eKompas

Podjetje S&T Slovenija nam z lastno in celovito informacijsko rešitvijo za turistično poslovanje SiBook, skozi leta razvoja omogoča rast in hitro prilagodljivost poslovanja na zahtevnem trgu.

Preberite več

Renata Hlastec
Vodja službe informacijskih tehnologij

Od svojih dobaviteljev pričakujemo partnerski odnos, visoko stopnjo strokovnosti, poglabljanje v poslovne izzive, proaktiven in korekten odnos. Vse to podjetje S&T izpolnjuje v celoti.

Preberite več

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt-iskratel.si

ALI