EN
SI

Poslovni informacijski sistemi (ERP)

Edinstvena uporabniška izkušnja, mobilnost uporabnika, relevantna informacija na pravem mestu, enostavna povezljivost, je tisto kar v času digitalne preobrazbe, pričakujejo podjetja od svojega poslovno informacijskega sistema. Vam trenutna rešitev to zagotavlja?

Poslovni informacijski sistemi (ERP)

SAP

SAP ERP in ostali integrirani SAP sistemi za celovito podporo poslovanju podjetja.

Več >

Infor

Infor LN je sodoben in vsestranski sistem ERP, ki nudi podporo upravljanju kompleksnih procesov v proizvodnji, distribuciji in servisni dejavnosti. Spoznajte družino rešitev proizvajalca Infor.

Več >

Poslovni informacijski sistemi (ERP)

Našim naročnikom nudimo pregled obstoječega poslovanja ter pripravimo predloge za optimizacijo ali avtomatizacijo njihovih poslovnih procesov.

Pomemben korak pri uvedbi ERP rešitev je izgradnja modela same rešitve iz procesnega vidika. Rezultat te storitve je načrt bodoče rešitve.

Na osnovi dogovorjenega modela rešitve se izvede transformacija poslovnih procesov v ERP sistemu. Izvedejo se integracijski testi ter simulacije bodočega poslovanja podjetja.

V celotnem življenjskem ciklu je potrebno ERP rešitve vzdrževati, tako iz licenčnega vidika, kar stranki prinese pravico do novih verzij sistema ter uskladitve z zakonskimi zahtevami posamezne države, kot z vidika same administracije sistema.

Izobraževanje se izvajala v celotnem procesu implementacije ERP sistema, kot tudi kasneje po sami implementaciji. Pogosto potrebujejo podjetja z rastjo in zahtevami tržišča, tudi uvedbo kakega dodatnega poslovnega procesa, ki ni bil aktualen v času implementacije sistema.

Naše rešitve lahko naročniki dobijo tudi skozi različne outsourcing modele, ki zajemajo strojno in programsko opremo ter naše storitve.

Stranke nam lahko zaupajo tudi t.i. aplikativno podporo pri uporabi ERP sistema. Ta oblika podpore navadno zajema storitve svetovanja po prehodu v operativno uporabo, z namenom optimizacije sistema ter poslovnih procesov ter njegovo/njihovo dolgoročno upravljanje.

Storitve varnostno operativnega centra (SOC)

Naši partnerji so vrhunski svetovni proizvajalci

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Tonči Cerar
Direktorica za informatiko skupine Helios

S prenovo okolja SAP ERP smo pridobili najnovejše tehnologije, ki poleg večje zanesljivosti in lažjega upravljanja omogočajo tudi hitrejše procesiranje podatkov ter optimizacijo poslovnih procesov.

Preberite več

Peter Šifrer
Direktor sektorja za finance in administracijo

Kot zanesljiv in profesionalni partner se je družba S&T izkazala tudi pri podpori pri poslovanja v tujih državah z zagotavljanjem ustreznih zakonskih lokalizacij in lokalne podpore pri izvedbi.

Preberite več

Asmir Nuhanovič
IT direktor

V S&T so vzpostavili zanesljivo in celovito integracijo na področju logistike, ki vključuje elektronsko izmenjavo dokumentov med sistemom SAP in sistemom logističnega partnerja v Nemčiji.

Preberite več

Renata Hlastec
Vodja službe informacijskih tehnologij

Od svojih dobaviteljev pričakujemo partnerski odnos, visoko stopnjo strokovnosti, poglabljanje v poslovne izzive, proaktiven in korekten odnos. Vse to podjetje S&T izpolnjuje v celoti.

Preberite več

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt-iskratel.si

ALI