EN
SI

Spoznajmo VMware NSX – Navidez(no) popolno omrežje

Deli novico

IT doživlja dihotomijo nasprotujočih si sil – podjetja hočejo več za manj. Po eni strani se pričakuje, da se bo IT prilagajal spreminjajočim se zahtevam trga in modelom uporabe tehnologije, spodbujal produktivnost in rast, ter izboljšal kakovost storitev, po drugi strani pa naj bi znižal stroške. Oboje so organizacije nekoč dosegale z virtualizacijo strežnikov, sedaj pa se vse bolj krepi zanimanje, da bi virtualizirali še omrežja. 

Drugo spletno srečanje s področja VMware Virtual Cloud Foundation je bilo namenjeno vpogledu v zmogljivosti in delovanje rešitve VMware NSX, rešitve s katero lahko dosežete programsko definiran pristop k upravljanju in varovanju omrežja. Gre za rešitev, ki sledi modelu virtualnih strežnikov, saj omrežje in varnost prenese v programsko opremo in omogoča uporabo katerekoli topologije – od enostavnih do kompleksnih omrežij z več nivoji varnosti.

Prenos spletnega srečanja

Izpolnite spodnji obrazec in si prenesite posnetek dogodka Data Center On-The-Line: “Spoznajmo VMware NSX – Navidez(no) popolno omrežje”.

 

Spoznajmo VMware NSX – Navidez(no) popolno omrežje