EN
SI

Rešitev za turistične ponudnike (SiBook)

SiBook je turistični rezervacijski sistem, ki nudi celovito podporo poslovnim procesom in je plod lastnega razvoja.

SiBook

SiBook je sodoben turistični rezervacijski sistem, ki nudi celovito podporo poslovnim procesom.

Zgradba rešitve je modularna ter omogoča uporabniku širok nabor funkcionalnosti pa tudi izredno fleksibilnost, saj so posamezne komponente dovolj generične, da ustrezajo najbolj zahtevnim uporabnikom, kot tudi manj zahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo bolj preddefinirane postopke.
Sibook omogoča da v procesu sodeluje več pravnih oseb (multicompany), pri čemer so določene lastnosti centralnega sistema skupne (nivo šifriranja, vodenje zalog, razporejanje zakupa ipd.), določene pa so omejene na podjetje, ki v procesu sodeluje.

Rešitev SiBook je bila od samega začetka zasnovana kot standardizirana aplikacija, ki zahteva minimalno posegov s strani razvijalca. Zaradi tega rešitev omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti, kot je nastavljivost različnih parametrov aplikacije na uporabniškem nivoju. Vse to zagotavlja nizek TCO v življenjskem ciklu aplikacije.

Uporabljena tehnologija in arhitektura aplikacije je zelo odprta za potrebe povezljivosti z drugimi sistemi, saj podpira sodobne odprte standarde in protokole.

Poleg vsebinskih lastnosti, ki jih omogoča rešitev SiBook, pa so pomembne tudi tehnične lastnosti, saj je v sodobnih distribuiranih sistemih ključno poskrbeti za varnost, zagotavljanje transakcij, podpora izvajanju na oddaljenih lokacijah, ipd.

Lasten razvoj in prilagodljivost rešitve

Lasten razvoj nam omogoča visoko mero prilagodljivosti končnih rešitev, pri čemer uporabljamo vnaprej pripravljene gradnike

Modularnost rešitve

Rešitev SiBook je modularna, tako da se naročnik lahko odloča, katere module bo implementiral.

Prilagodljivost in odprtost

Rešitev SiBook je bila od samega začetka zasnovana kot standardizirana rešitev, ki zahteva minimalno posegov s strani razvijalca.

Integracija

Rešitev vsebuje pred definiran integracijski vmesnik za izmenjavo podatkov z zunanjim finančnim paketom.

Ponosni smo, da upravičimo zaupanje naših strank

Gorazd Zakrajšek
Direktor eKompas

Podjetje S&T Slovenija nam z lastno in celovito informacijsko rešitvijo za turistično poslovanje SiBook, skozi leta razvoja omogoča rast in hitro prilagodljivost poslovanja na zahtevnem trgu.

Preberite več

Kontakti

Imate vprašanje za nas?

Z veseljem vam bomo prisluhnili! Kontaktirajte nas tako, da:

POKLIČITE NA

+386 1 5855 200

OZIROMA NAM PIŠITE NA

info@snt.si

ALI