EN
SI

Dogodek S&TIK 2019

Deli novico

iconmonstr-location-1-24  Hotel Rimske terme / Rimske Toplice

iconmonstr-calendar-5-24

Četrtek in petek, 26.-27.09.2019


Dvodnevni dogodek S&TIK je bil namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujete z rešitvami informacijskih tehnologij bodisi administratorja, uporabnika ali odločevalca. S&TIK je bil dogodek, ki vam je omogočil nova znanja, poznavanja in rokovanje s tehnologijami za naprej. Vsebina dogodka je bila prilagojena potrebam, ki jih zaznavamo vsakič, ko smo v S&TIKu z vami.

Prvi dan dogodka smo zato v ospredje postavili napredne infrastrukturne rešitve, ki s povečano zmogljivostjo, lažjimi prilagoditvami in bolj avtomatiziranem pristopu odločilno pripomorejo k pohitritvi vašega dela. Udeleženci so lahko spoznali ključne elemente modernizacije podatkovnega centra, hitrejšega in bolj nadzorovanega pretoka podatkov po vaši mreži, ter celostni pristop k učinkoviti obrambi pred informacijskim kriminalom.

Drugi dan smo zastavili bolj futuristično. Predstavili smo smernice razvoja S&T rešitev, s katerimi boste kos izzivom in potrebam, ki jih pričakujete v prihodnosti. Hvala, ker ste si vzeli čas in spoznali priložnosti, kako lahko z izkoriščanjem sodobne digitalne tehnologije bistveno olajšamo reševanje obstoječih in prihajajočih poslovnih izzivov. Namesto že znane teorije, pa smo se želeli osredotočiti na praktične primere in deljenje izkušenj.

Dogodek S&TIK 2019 so podprli