EN
SI
15. marca, 2019

S&T gostil MBA študente Univerze Quinnipiac

Deli novico

Študentje MBA programa univerze Quinnipiac iz ZDA so v tem tednu, z namenom spoznavanja poslovnega sveta in industrije v Evropi, obiskali sosednjo Hrvaško in Slovenijo. Skupina je izrazila še poseben interes v tehnološke teme in IT industrijo, ter s tem namenom obiskala S&T Slovenija.

Sprejeli smo jih skupaj z Ameriško gospodarsko zbornico v Sloveniji in jim ponudili predstavitev našega poslovanja in ključnih iniciativ. Predsednik uprave S&T Slovenija Sašo Berger jih je nagovoril prvi in jim predstavil ključne podatke našega podjetja. Nato je besedo predal Vidi Dolenc Pogačnik, direktorica operative in vodja mednarodnega sodelovanja AmCham Slovenija, ki je udeležencem predstavila področja delovanja, ter načine, kako AmCham spodbuja slovensko gospodarstvo in povezovanje Slovenije in ZDA. Uroš Majcen, vodja našega varnostno operativnega centra je udeležencem predstavil na kakšen način S&T Slovenija našim uporabnikom omogoča varno poslovanje. Kot zadnji je spregovoril Warwick Heat, arhitekt IT rešitev in spregovoril o IT svetovanju in pristopu k kompleksnim IT projektom.

Obisk je potekal v sproščenem vzdušju ob tradicionalnem slovenskem zajtrku, kateremu ni manjkala niti potica. Srečanje pa smo zaokrožili s prijetnim pogovorom in skupinskim slikanjem pred našimi poslovnimi prostori. Utrinki srečanja so vam na voljo spodaj.