EN
SI
29. junija, 2020

S&T Izpitni center ponovno odpira svoja vrata po ustaljenem urniku

Deli novico

Izobraževalni center S&T je že leta pooblaščeni Pearson VUE izpitni center, v katerem lahko med tednom opravljate številne izpite. S 01. 07. 2020 bo Izpitni center ponovno odprt vsako sredo med 8.00 in 16.00.

Izpiti so skrbno razviti s prispevki mednarodnih IT strokovnjakov in odražajo uporabnost posameznih produktov po vsem svetu. So zahtevni in presegajo rutinsko znanje in terminologijo, saj se z njimi preverjajo vaše veščine za uporabo tehnologije ali opravljanje zahtevnih nalog na področjih kot npr. upravljanje s strežniki, podatkovnimi bazami, razvojnimi rešitvami …

Razmišljate, da bi nas obiskali prvič? Preberite, kaj lahko pričakujete ob obisku pri nas

Priporočljivo je, da pridete k nam vsaj 20 min pred začetkom izpita. Ob prihodu vas bo sprejela naša administratorka in vas identificirala (za to potrebujete dva osebna dokumenta s sliko). Nato boste potrdili svoj uraden pristop k izpitu še z elektronskim podpisom in fotografijo, ki jo naredimo ob prijavi.

Med opravljanjem izpita vas bomo skladno s pravili Pearson VUE nadzorovali preko video kamere ali z navzočnostjo pooblaščene osebe. Vsakršno prepisovanje in uporaba raznih pripomočkov je prepovedana. V prostor, kjer se opravljajo izpiti, je ravno tako strogo prepovedano prinašanje knjig, notesnikov, mobilnih telefonov, kalkulatorjev.  Ob vstopu v izpitno sobo boste prejeli pisalo in list, predviden za beleženje izpitnih podatkov.

Rezultat uspešnosti opravljanja izpita dobijo kandidati v večini primerov takoj ob zaključku izpita. V primeru ugotovitve kršitev izpitnih pravil se opravljanje izpita nemudoma prekine, ugotovljene nepravilnosti pa se posreduje neposredno na izpitni center Pearson VUE.

Vabljeni, da se prijavite in preverite svoje znanje.