EN
SI
4. oktobra, 2019

S&T rešitev uporabe SAP skladiščnega sistema med tematikami konference Keep IT Simple

Deli novico

Konferenca Keep IT Simple 2019, ki ponuja novosti s področja informacijskih tehnologij v logistiki in proizvodnji, je letos v ospredje postavila informacijske rešitev za učinkovito upravljanje skladišč (WMS) in kako lahko te rešitve pripomorejo k večji konkurenčnosti podjetij.

S&T Slovenija je s strokovnjaki s področja poslovnih rešitev konferenco tudi letos vsebinsko podprla.  Mitja Štiglic in Gligorij Kalem iz S&T, sta v predavanju »Uporaba SAP skladiščnega sistema« predstavila, katero rešitev za upravljanje skladiščnega sistema za svoje stranke izvaja S&T Slovenija. Polna dvorana v Kristalni palači je prisluhnila S&T pristopu za učinkovito upravljanje skladišč in predstavitvi funkcionalnosti omenjene rešitve.

6. konferenco Keep IT Simple je organiziralo Slovensko logistično združenje (SLZ), ki s svojim delovanjem povezuje udeležence celovitih logističnih mrež in tako omogoča boljšo konkurenčnost, dodano vrednost in strokovnost podjetij. Združenje prispeva k vsestranskemu razvoju slovenske logistike in k povečanju njene prepoznavnosti.