EN
SI
4. oktobra, 2019

S&T Slovenija na konferenci INFOSEK EXPO 2019

Deli novico

Sejem INFOSEK EXPO je sodobni poslovni sejem o informacijski varnosti, ki ponuja širok razstavni program malih, srednjih ter velikih podjetij. Sejem se odvija v začetku oktobra na Gospodarskem razstavišču in obiskovalcem ponudi predstavitev svežih tehnologij in storitev s področja kibernetske varnosti in varovanja informacij. S&T Slovenija je tudi letos podprl organizacijo sejma z bronastim pokroviteljstvom.  

Sejem smo podprli tudi vsebinsko. Naš Uroš Majcen, vodja S&T varnostno operativnega centra, je s predavanjem »Bojna črta kibernetske varnosti v letu 2019: kje smo in kaj opažamo« napolnil dvorano in v svojem predavanju predstavil najnovejša opažanja in smernice za učinkovitejšo zaščito pred vse bolj sofisticiranimi kibernetskimi napadi. Obiskovalcem je predstavil nekaj primerov dogajanja in podal nasvete dobre prakse.

S&T Slovenija želi na ta način, skupaj z organizatorjem Palsit d.o.o., dvigniti osveščanje podjetij in družbe o pomenu varovanja informacij, ter organiziranega preprečevanja kibernetskih napadov.

Oglejte si galerijo slik.