EN
SI
6. septembra, 2019

S&T Slovenija partner AmCham Reinvention zajtrka

Deli novico

S&T Slovenija, ponosni partner Ameriške gospodarske zbornice (AmCham), je bil v torek 3. septembra del AmCham Reinvention zajtrka, ki se je odvijal v sklopu Poslovnega Strateškega foruma Bled. Tokrat je bil zajtrk v znamenju sprememb, z naslovom »Napovedovanje nepredvidljivega: kako zmagovati v toku nenehnih sprememb?«, pa so govorci s številno publiko govorili o priložnostih, ki jih spremembe prinašajo.

Glavni poudarek zajtrka so bile spremembe, ki so neizogibna stalnica v našem življenju in jih moramo ponotranjiti in razumeti kot možnost za razvoj, izobraževanje in izboljšanje sveta, v katerem živimo.

Sodelujoči strokovnjaki so odgovarjali na vprašanja, kot so: s katerimi izzivi se srečujejo podjetja in kako se postaviti na noge po poslovnem neuspehu, kako se lahko podjetja najbolj prilagodijo novi realnosti in kako uspeti v dobi nepredvidljive (ne)stabilnosti ter ali smo pripravljeni na družbo 5.0? Uroš Majcen, vodja S&T varnostno operativnega centra, pa je s svojo predstavitvijo »Varnost v svetu nepredvidljivega« predstavil pomen informacijske varnosti v hitro spreminjajočem se svetu.

Organizacija AmCham Slovenija, s tovrstnimi dogodki zelo pomembno vpliva na poslovni prostor v Sloveniji, ter razvija in osvešča družbo. Ponosni smo, da delujemo kot AmCham patron že vrsto let, saj je tudi naše poslanstvo razvoj naprednejše družbe in si zato želimo navdihovati pozitivne spremembe in soustvarjati boljšo prihodnost ter širiti svoje znanje.