EN
SI

S&T Slovenija tudi letos na INFOSEK konferenci 2019

Deli novico

iconmonstr-location-1-24Hotel Perla / Nova Gorica

iconmonstr-calendar-5-24Četrtek in petek, 28.11.2019-29.11.2019

iconmonstr-time-3-2407:30

Dodaj v koledar 2019-11-28 07:30:00 2019-11-29 00:00:00 Slovenia/Ljubljana S&T Slovenija tudi letos na INFOSEK konferenci 2019 Konferenca INFOSEK je največji dogodek v Sloveniji na področju osveščanja o varnosti informacijskih sistemov v Sloveniji. Sejem se vsako leto ob koncu novembra odvija v Novi Gorici, kjer nove pristope varovanja IT okolje predstavljajo tako slovenski predavatelji kot tudi tuji strokovnjaki. Dogodek vam daje priložnost izbirati med pestro vsebino predavanj,...

Konferenca INFOSEK je največji dogodek v Sloveniji na področju osveščanja o varnosti informacijskih sistemov v Sloveniji. Sejem se vsako leto ob koncu novembra odvija v Novi Gorici, kjer nove pristope varovanja IT okolje predstavljajo tako slovenski predavatelji kot tudi tuji strokovnjaki. Dogodek vam daje priložnost izbirati med pestro vsebino predavanj, konferenc ter delavnic. S&T Slovenija je kot zlati sponzor INFOSEKA tudi letos podprl organizacijo poslovnega sejma.

Predstavili se bomo na predavanju, ki jih bosta vodila Andrej Skamen, svetovalec na področju varnosti in Uroš Majcen, vodja S&T varnostno operativnega centra. Predavanje >> Odziv na varnostni incident– kaj, kdaj in kako? << bo udeležencem prikazalo, kakšen je pravilen odziv na varnostni incident ter preko praktičnih primerov pojasnilo, kateri so primerni koraki za kibernetsko varnost.

Skupaj z organizatorjem Palsit d.o.o., želi S&T Slovenija posvetiti pozornost področju upravljanja tveganj kot tudi varstvu osebnih podatkov in informacij. Več o konferenci si preberite TUKAJ.

Se vidimo na Infoseku!