EN
SI
5. oktobra, 2018

S&T zdravilo za kibernetske varnostne incidente – Spoznajte S&T SOC ekipo!

Deli novico

Kako ohraniti kibernetsko varnost, je tematika, ki se vse pogosteje uvršča na agendo sestankov vodstva. Zakaj?

Število incidentov vsako leto zraste za vsaj 30 odstotkov in mnoge svetovne organizacije so se že soočile z grenkim priokusom, ki ga za seboj pusti večji varnostni incident. Kljub temu, da vdor v manjše podjetje ni tako medijsko pompozen, pa vseeno lahko naredi veliko poslovno škodo. Da bi se incidentom izognili, je ključnega pomena spremljanje, prepoznavanje in pravočasno odzivanje na vse tipe varnostnih incidentov.

Najuspešneje se z varnostnimi incidenti soočajo podjetja, ki so varovanje svojega informacijskega okolja zaupala varnostno-operativnemu centru (Security operations center – SOC).

Pri varnosti so najpomembnejše stvari tri: tehnologija, procesi in ljudje

Podjetje S&T Slovenija se že leta ponaša kot prva izbira uporabnikov, ko se ti odločajo za ponudnika novih tehnologij. V zadnjih letih, smo svojo ponudbo dopolnili še s svetovanjem glede urejanja procesov, ki so še posebej ključni ob pojavu varnostnega incidenta. Da pa bi bilo teh čim manj ali pa nič je potrebna prava ekipa s strokovnim znanjem, izkušnjami »from the field« in hitrim a premišljenim pristopom. Danes lahko svojim uporabnikom ponudimo »end-to-end« rešitev, ki vključuje vse tri komponente, torej vrhunsko tehnologijo, ustrezne procese in strokovni kader. Vse to v našem SOC-u.

S&T ekipa varnostno operativnega centra bo skrbela za varnost slovenskih podjetij

Na podlagi izkušenj in nenehnega investiranja v nova znanja, bodo S&T SOC strokovnjaki poskrbeli za varnost vseh tipov slovenskih in tujih organizacij. Vaša varnost bo torej varna v kolikor jo zaupate S&T ekipi. Oglejte si spodaj naš varnostno operativni center in ekipo, ki v njem deluje ali pa nas obiščite na Leskoškovi cesti 6 in se prepričajte v živo!

Stopimo na pot do vaše kibernetske varnoS&Ti, SKUPAJ.