EN
SI

S&T Znanje se seje tudi čez slovenske meje!

Deli novico

Fleksibilnost S&T izobraževalnega centra resnično ne pozna meja. Naš Jani Lindner se je v aprilu 2018 podal na pot v Budimpešto in predajal znanje proizvajalca Check Point zaposlenim v svetovni korporaciji.

Naš naročnik je bila tokrat svetovno znana korporacija, ki ima svoj sedež v Madžarski prestolnici. Stranka je izrazila željo po dodatnem znanju, po nakupu opreme za zagotavljanje informacijske varnosti proizvajalca Check Point, saj se njihovi interni IT inženirji z opremo pred nakupom še niso srečali.

Družba S&T Slovenija s podjetjem Check Point sodeluje že od leta 1996 in ima najvišji partnerski naziv, in sicer 4star partner, s čimer se lahko pohvali le peščica najboljših na svetu, saj se mora partnersko podjetje za tovrsten status dokazati tako na tehničnem kot prodajnem in poprodajnem področju. Naši inženirji imajo tako ogromno znanja za vpeljavo rešitev Check Point v različnih, tudi najbolj kompleksnih okoljih strank. Svoje znanje pa z velikim veseljem in ponosom delijo tudi z našimi strankami preko organiziranih izobraževanj.

Izobraževanja v Budimpešti se je udeležilo 6 strankinih internih IT inženirjev, ki skrbijo za podatkovne centre v treh državah. Tečaj je bil prilagojen točno njihovim potrebam, tako da so začeli z osnovami in tečaj zaključili z naprednim znanjem upravljanja požarnih pregrad.

Trud S&T izobraževalnega centra in našega predavatelja Janija Lindnerja je bil poplačan z odličnimi ocenami tečajnikov in zahvale, ki smo jo prejeli po zaključku.

Bi tudi vi radi bili korak pred varnostnimi grožnjami – nič lažjega le pridite po znanje na S&T izobraževanje! 🙂