EN
SI
15. januarja, 2020

Ste si za novo leto obljubili nova znanja in veščine?

Deli novico

Investicija v znanje se v teh mesecih resnično splača!

Začetek januarja je čas, ko si polni navdiha in zagona postavljamo cilje, ki jih želimo tekom leta izpolniti. Ker pa se zavedamo, da je pri novoletnih zaobljubah včasih težko vztrajati do konca, vam želimo pri njihovem uresničevanju pomagati, zato smo pripravili prav posebno akcijo. Med vsemi tečaji, ki jih bomo izvedli do konca meseca marca, vam na izbrano šolanje podarjamo 10-odstotni popust! Vse kar morate storiti je, da se obrnete na Uršo (ursa.dernovsek@snt.si) ali Heleno (helena.reisman@snt.si) oziroma pri spletni prijavi med opombe napišete kodo za popust: #Novoletnazaobljuba-10.

Torej, če si želite tudi vi maksimalno izkoristiti potencial sodobnih informacijskih tehnologij in tako podpreti sebe in svoje poslovanje, obiščite naš izobraževalni center, ki ga sestavlja ekipa strokovnih sodelavcev, ki vam bo z veseljem pokazala, kako lahko to storite. Izvajalci naših izobraževanj so certificirani izvajalci šolanj, ki imajo poleg strokovnega znanja tudi mnogo praktičnih izkušenj, ki jih z veseljem delijo s svojimi slušatelji.

Ponujamo vam znanja, ki so usmerjena v zadovoljevanje specifičnih potreb vaših organizacij in kadra, pri tem pa portfelj izobraževanj prilagajamo predvsem potrebam, ki jih zaznavamo na trgu. Tako vam ponujamo tečaje proizvajalcev CheckPoint, Microsoft, Oracle, pa tudi uporabniška znanja Excela in projektnega vodenja.

Hitro si izberite tečaj, ki bi se ga želeli udeležiti in dovolite, da vam pomagamo pri doseganju vaših ciljev. Preverite koledar razpisanih tečajev še danes!