EN
SI

VMware programske rešitve za upravljanje oblačnih storitev

Deli novico

Dobimo se na spletu – srečanje smo za vas posneli.

iconmonstr-calendar-5-24Četrtek, 14. 4. 2022 – oglejte si ga kadarkoli!

iconmonstr-time-3-2410.00-11.30

Dodaj v koledar 2022-04-14 10:00:00 2022-04-14 11:30:00 Slovenia/Ljubljana VMware programske rešitve za upravljanje oblačnih storitev IT rešitve v oblaku vse pogosteje postajajo odgovor številnih organizacij na naraščajoče poslovne zahteve. Temu je predvsem tako, ker zagotavljajo hitro odzivnost na spremenjene potrebe, prilagodljivost in stroškovno učinkovitost. Na tretjem spletnem srečanju s področja VMware Virtual Cloud Foundation vam bomo predstavili rešitev, ki sodi v vodilni nabor programske opreme...

IT rešitve v oblaku vse pogosteje postajajo odgovor številnih organizacij na naraščajoče poslovne zahteve. Temu je predvsem tako, ker zagotavljajo hitro odzivnost na spremenjene potrebe, prilagodljivost in stroškovno učinkovitost.

Na tretjem spletnem srečanju s področja VMware Virtual Cloud Foundation vam bomo predstavili rešitev, ki sodi v vodilni nabor programske opreme za hiperkonvergenčno infrastrukturo proizvajalca VMware – VMware vSAN in pa najbolj celovito rešitev za razvoj in upravljanje hibridnih okolij računalniškega oblaka – VMware vRealize.

VMware vSAN

Z rešitvijo VMware vSAN se doseže virtualizacija pomnilniških kapacitet in bistvena poenostavitev upravljanja z viri pomnilniške infrastrukture ter omogoči poenotenje strojne opreme, kar omogoči centralizacijo le-te.

VMware vRealize

VMware vRealize je paket rešitev za upravljanje in optimizacijo oblačnih storitev, ki skupaj zagotavljajo avtomatizacijo operacij, analizo okolja, obračun porabe virov in upravljanje življenjskega cikla v okoljih z več tipi oblakov (zasebni, javni, hibridni).

10.00-10.05
Uvodni pozdrav in predstavitev vsebin spletnega srečanja, Anže Vrhovec, S&T Slovenija
10.05-10.35
Predstavitev rešitve vSAN in prikaz delovanja v živo, Miha Nedeljko, S&T Slovenija
10.35-11.05
Predstavitev rešitve vRealize in prikaz delovanja v živo, Miha Nedeljko, S&T Slovenija
11:05-11:15
Čas za vprašanja in diskusijo

Prenos posnetka spletnega srečanja

Prenesite si posnetek spletnega srečanja in spoznajte rešitev za avtomatizacijo in orkestracijo storitev v oblaku in rešitev za virtualizacijo pomnilniških kapacitet!

VMware programske rešitve za upravljanje oblačnih storitev