EN
SI

Workspace ONE – inteligentno delovno okolje

Deli novico

Dobimo se na spletu – srečanje smo za vas posneli.

iconmonstr-calendar-5-24Torek, 25. 05. 2021 – oglejte si ga kadarkoli!

iconmonstr-time-3-2410.00

Dodaj v koledar 2021-05-25 10:00:00 2021-05-25 11:30:00 Slovenia/Ljubljana Workspace ONE – inteligentno delovno okolje Kadar dostop do službenega računalnika ni mogoč je zagotavljanje preprostega in prilagodljivega digitalnega delovnega prostora izjemnega pomena za nemoteno delovanje organizacije. Se tudi vi sprašujete kako zagotoviti zaposlenim preprost in hkrati varen dostop do informacij in aplikacij? Z digitalno platformo Workspace ONE proizvajalca VMware pridobite digitalni delovni prostor, ki preprosto...

Kadar dostop do službenega računalnika ni mogoč je zagotavljanje preprostega in prilagodljivega digitalnega delovnega prostora izjemnega pomena za nemoteno delovanje organizacije. Se tudi vi sprašujete kako zagotoviti zaposlenim preprost in hkrati varen dostop do informacij in aplikacij?

Z digitalno platformo Workspace ONE proizvajalca VMware pridobite digitalni delovni prostor, ki preprosto in predvsem varno dostavlja in upravlja katerokoli aplikacijo v kateri koli napravi z nadzorovanim dostopom in upravljanje aplikacij na večih platformah. Do platforme Workspace ONE in večine aplikacij je mogoče dostopati brez uporabe VPN, preko spletnega brskalnika in brez namestitve.

V torek, 25.05.2021 ob 10. uri, smo se družili na spletnem srečanju in spoznali prilagodljivosti platforme Workspace ONE za varno dostopanje do informacij in aplikacij kadar koli, kjer koli in prek katere koli naprave. Ste srečanje zamudili? Ni problema, prenesite si ga preko spodnjega obrazca.

10:00-10:05
Dobrodošli na spletnem srečanju: Workspace ONE - Inteligentno delovno okolje; Gregor Batista, S&T Slovenija
10:05-10:20
Izzivi IT oddelkov in uporabnikov poslovnih storitev; David Čebular, S&T Slovenija d.d.
10:20-10:35
Upravljanje življenjskega cikla naprave ter varnega dostopa do poslovnih vsebin in storitev; David Čebular, S&T Slovenija d.d.
10:35-10:55
Predstavitev uporabniškega vmesnika/demo, David Čebular; S&T Slovenija d.d.
10:55-11:05
Čas za vprašanja in zaključek druženja na spletu

Prenos posnetka spletnega srečanja Workspace ONE - inteligentno delovno okolje

Prenesite si posnetek spletnega srečanja in spoznajte platformo Workspace ONE za varno dostopanje do informacij in aplikacij kadar koli, kjer koli in prek katere koli naprave.

Workspace ONE – inteligentno delovno okolje