EN
SI
23. januarja, 2019

Young S&Tart na 11. Informativi – Obiščite nas na S&T razstavnem prostoru!

Deli novico

Natanko tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, bo v petek, 25. in v soboto, 26. januarja 2019 v Ljubljani, natančneje na Gospodarskem razstavišču, potekal že kar 11. zaporedni sejem izobraževanja in poklicev – Informativa. Sejem je idealna priložnost za iskalce prve zaposlitve, kjer boste lahko stopili v neposreden kontakt z delodajalci ter na ta način pridobili vse potrebne informacije o možnostih zaposlitve in raziskali tudi možne bodoče usmeritve v vaši karieri.

Na sejmu se bo s programom Young S&Tart predstavila tudi družba S&T Slovenija. Naš razstavni prostor bo v dvorani Kupola (A2), naša kadrovska ekipa pa vam bo postregla z informacijami o področjih, kjer načrtujemo zaposlovanje, ter iskanih profilih, ki bi lahko dopolnjevali S&T ekipo. Poleg informacij o zaposlitvi v podjetju S&T Slovenija, boste lahko pridobili tudi vse potrebne informacije o študentskem delu in študentski praksi.

Program Young S&Tart namreč spodbuja priključevanje mladih, samoiniciativnih in inovativnih posameznikov v S&T team. Na ta način želimo omogočiti mladim svoj začetek karierne poti v okolju največjega slovenskega sistemskega integratorja, ter prenos znanja in izkušenj izurjenih strokovnjakov na mlade, perspektivne kadre. Hkrati pa program zagotavlja »dotok« nove energije in svežih pogledov v naše okolje.

 

Se vidimo na S&T razstavnem prostoru!