EN
SI

ZagotovITe si dober vpogled v vaš siS&Tem na RISK-u 2019

Deli novico

Hotel Thermana Laško / Laško

Sreda in četrtek, 20.-21.03.2019

 9:00

Dodaj v koledar 2019-03-20 09:00:00 2019-03-21 17:00:00 Slovenia/Ljubljana ZagotovITe si dober vpogled v vaš siS&Tem na RISK-u 2019 Šele dobra kombinacija sistemov nam omogoča hitro identifikacijo groženj ter učinkovit odziv nanje. Je hitra rast kibernetskih groženj velik izziv tudi za vaše podjetje? Velika količina podatkov ter hitra dinamika kibernetskih groženj danes predstavljata oviro za uspešno obrambo, zato se na tem področju čedalje bolj uveljavljajo sistemi, ki temeljijo na strojnem...

Šele dobra kombinacija sistemov nam omogoča hitro identifikacijo groženj ter učinkovit odziv nanje.

Je hitra rast kibernetskih groženj velik izziv tudi za vaše podjetje? Velika količina podatkov ter hitra dinamika kibernetskih groženj danes predstavljata oviro za uspešno obrambo, zato se na tem področju čedalje bolj uveljavljajo sistemi, ki temeljijo na strojnem učenju oziroma na umetni inteligenci. Moderni SIEM sistem druge generacije deluje na podlagi korelacije dogodkov in ne črpa informacij samo iz dnevniških zapisov, temveč tudi iz vedenja omrežja, analize prometnih tokov in dogodkov tako strežniških kot uporabniških napravah. SIEM se zato uvršča med najučinkovitejša orodja za hitro identifikacijo anomalij v sistemu in hkrati zagotavlja skladnost s standardi. Zaradi omenjenih dveh odličnih funkcionalnosti postaja SIEM sistem druge generacije obvezno orodje za zaščito pred različnimi varnostnimi incidenti in kibernetskimi napadi.

Čas je da si zagotovITe dober vpogled v vaš siS&Tem!

Vas zanima več? Vabljeni na S&T predavanje na RISK konferenci, v sredo, 20.03.2019, ob 11:30. Predavanje z naslovom “Odkrivanje anomalij in kibernetskih groženj v IT/OT sistemih” bo vodil naš Jure Pečar.

 

RISK konferenca je največji dogodek na področju IT varnosti v celotni Adriatik regiji z 600 udeleženci iz 20+držav. Na konferenci, ki bo potekala med 20. in 21. marca 2019 v kongresnem centru Thermana v Laškem, je več kot 60 predstavitev, predavanj in delavnic. Na dogodku bodo prisotni vodilni odločevalci svetovno priznanih podjetij s področja kibernetske varnosti in računalniških omrežij.

Za še bolj jasno sliko se ustavite na razstavnem prostoru S&T-ja. Se vidimo na RISK-u 2019!