EN
SI

Pridruži se nam in razvij svoj potencial!

Spodbujamo inovativnost in proaktivnost ter krepimo sodelovanje. Ponosni smo na sproščeno delovno okolje, ki ga ustvarjamo z ekipo zanesljivih in izkušenih strokovnjakov. Postani del te ekipe tudi ti!

Bi želel izkoristiti svoj potencial na drugem delovnem mestu?

Morda nate priložnost še čaka – če želiš svoje znanje in kompetence razvijati v naši ekipi in zase nisi našel primernega delovnega mesta, pošlji svojo ponudbo.

Ključ do uspeha se skriva v vKLJUČenosti zaposlenih!

Podpiramo razvoj zaposlenih

Verjamemo, da ima vsak posameznik potencial za razvoj. Svoje zaposlene nenehno spodbujamo k individualnemu razvoju in jim ob tem nudimo podporo. S tem ustvarjamo okolje, kjer zaposleni ostajajo motivirani in imajo dovolj izzivov, s katerimi se lahko uveljavijo in ustvarjajo pomembne dosežke.

Ustvarjamo sproščeno in podporno okolje

Pomembno nam je, da se zaposleni v našem podjetju počutijo varno, cenjeno, vključeno in sprejeto. Zavedamo se, da ima organizacijsko okolje velik vpliv na uspešnost in prispevek zaposlenih. S tem namenom organiziramo več različnih aktivnosti (športnih, zabavnih in kulturnih) in programov (mentorski, družini prijazno podjetje, razvoj voditeljstva).

Odprti smo za nove poglede in ideje

»Več glav več ve.« V naši organizaciji spodbujamo inovativnost in ustvarjanje različnih perspektiv. Sprejemamo različna mnenja in komuniciramo odprto ter spoštljivo. Za reševanje izzivov ustvarjamo različne »cross-functional« ekipe in na ta način zagotavljamo vključenost zaposlenih v politike podjetja.

Verjamemo v svoje vrednote.

Vrednote so močan socialni kapital organizacije, ki držijo smer v še tako turbulentnih okoliščinah, zato spodbujamo in nagrajujemo sodelavce, ki z določenimi vedenji naše vrednote izkazujejo vsak dan. V naših vrstah boste spoznali odgovorne, odzivne in zanesljive posameznike, ki z dobro komunikacijo odlično sodelujejo med seboj.

S&Team pove naglas, kako je delati pri nas

Urša Dernovšek
Vodja oddelka Marketing

Skupini S&T sem se pridružila pred približno tremi leti in z veseljem povem, da mi je okolje ponudilo ogromno poslovno rasti in novega strokovnega znanja. Ponosna sem na našo ekipo, ki neprestano išče še boljše rešitve za zahteven slovenski trg in ne pozna poraza. Za nas je poraz le še ena priložnost za napredek.

Urban Sklepič
Skrbnik pogodbenih strank

Ekipa S&T je zanimiva, dinamična in profesionalna. Produktivno naravnanih izzivov ne manjka, le ti pa so po mojem mnenju ključni za zadovoljstvo pri delu, ki ga opravljam. Prave poslovne odločitve in jasno zastavljeni cilji podjetja so nepogrešljivi za razvoj tako posameznika, oddelka kot celotnega podjetja. S&T to zagotovo ima!

Kontakti